2777
2789
عنوان

فیلم وحشییی😐😐😐

228 بازدید | 9 پست

۷۲قسمته دارم نگاه میکنم 

سرهان باعث مرگ امید شد ،تو بچگی علی و دزدید ب کمک اون زنه ،ب زنش حیانت کرد چندین سال ،زنشو با دارو میخابونذ ،تو مرگ پدربزرگ هم خبر داشت و کمک کرد و انداخت گردن هومن 

بعد هنوز هیچکس جز یامان نتونسته بفهمه و همه یامان و مقصر میدونن ،رویا، آلاز ،اِجه همشون فکر میکنن یامان زندگیشونو خراب کرد آخع بگو شما زندگی داشتین ک یامان خراب کنه؟؟؟

آخرش چی میشه یعنیی 

من فقط میدونم آصی حامله میشه ،با آلاز ازدواج میکنن 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

ب همه میفهمونه

چرته بابا فیلمش

داریم مگه؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب همه میفهمونهچرته بابا فیلمشداریم مگه؟

ب همه میفهمونه اما همه یامانعلی و مقصر میدونن و اینم مدرک کافی نداره ک ثابت کنه

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

ب همه میفهمونه اما همه یامانعلی و مقصر میدونن و اینم مدرک کافی نداره ک ثابت کنه

ثابت میکنه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سلام عزیزم خدا بچه رو به موقع به آدم میده هیچوقت ناراحت نباش از این جهت 😍😘

جاریتم چون میدونه که عاقل و فهمیده ای از حسادتش میخواسته از قصد دلتو بشکنه و ناراحتت کنه 

اگه این سری همچین چیزی گفت 

بهش بگو خدا میدونه چه موقع بچه بده دست من و شما نیست بچه اوردن و خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه 

و از طرفی هنوز سنی از من و همسرم نگذشته که بخوایم غصه بخوریم و هنوز وقت برای بچه دار شدن هست

یکی دوبار اینجوری جوابشو بدی خودشو جمع میکنه 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

سلام عزیزم خدا بچه رو به موقع به آدم میده هیچوقت ناراحت نباش از این جهت 😍😘جاریتم چون میدونه که عاق ...

سلام عزیزممم 😍❤️

بله منم میگم خدا باید بخاد تا بچه بده خداروشکر منو همسرم مشکلی نداریم سنی هم نداریم فقط خدا باید بخاد 🥲

چیبگم والا عزیزم خیلییی جوابشو میدم اما احترام سنشو نگه میدارم تو ی ساختمونیم باید کنار هم زندگی کنیم دلم نمیخاد درگیری پیش بیاد برای همین جلوی شوهرمو میگیرم تا چیزی نگه 

سلام عزیزممم 😍❤️بله منم میگم خدا باید بخاد تا بچه بده خداروشکر منو همسرم مشکلی نداریم سنی هم نداریم ...

دقیقا شما الان دو نفری شادی کنید که بچه بیاد سخت تره😂😍 

درسته ولی وقتی یه نفر یه کاری رو همش تکرار میکنه باید متوجه شه که ادم ناراحت میشه و نباید اون رفتارش رو تکرار کنه😘 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

دقیقا شما الان دو نفری شادی کنید که بچه بیاد سخت تره😂😍 درسته ولی وقتی یه نفر یه کاری رو همش تکرار ...

دقیقااا درسته 

ممنونمم ازت دورت بگردمممم🥲🫂🤍

دقیقااا درسته ممنونمم ازت دورت بگردمممم🥲🫂🤍

عزیزمی 

خدانکنه😍😘