میمونمت مدیر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 عنوان زندایی شدم 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 6596 بازدید | 82 پست نینی خواهرشوهرم به لطف دعای شما نینی سایتی های عزیز سالم و سرحال به دنیا اومد 💖 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام 1396/09/20 | 14:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 إ ؟؟ شوهر تو هم اینجوریه؟ من فک میکردم شوهر من از لج من همش میچسبه به بچه؟؟ 😓😓😓 شوهرم رو که درمقابل بچه ها باید به زور کنترل کرد . به قدری پسر منو بدعادت کرده که با ۱۲ سال سن تو بغلش میخابه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 دیروز به ابجیم که۱۴ سالشه گفتم خاله شدی طفلک شوکه شده بود هرده دقیقه که بهم پیام میداد اولش سلام میک ... الهی خاله ریزه 💐ممنونم عزیزم همینطور تو راهی پر خیر و برکت خودتون « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 میشه لار شیراز برگردن من چن تا بچه لاری رو که دیدم رسمشون اینطور بود زندایی شدنتم مبارک عزیزم نمیدونم دفعه اولمه میبینم بقیه نوزادهای فامیل شوهرم این چیزا رو نداشتن « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 من تجربش نکردم 😂از اول یه ایل و تباری اومدن بم گفتن زن عمو زندایی نصفشونم اندازه خودم بودن 😒اسم خو ... منم اونجوریشو دفعه قبل داشتم ولی اینا بامزه ان « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 من بچه های خواهر شوهرمم بزرگن دانشجو هستن ولی همیشه بهم میگن زندایی. شکر خدا باهاشون رابطمم خوبه&nb ... منم سری قبل از خودم بزرگتر بودن اسممو صدا میزدن .انشالله ماهم تا اخر خوب بمونیم « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 والا ما شیرازی هستیم همچین لباسی نداریم حتما شهرستانهای اطراف شیرازن یا ترک هستن نمیدونم دقیق فقط میدونم اقوام پدریش مال طرف شیرازن حالا کجاش و ... خبر ندارم « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 خیلی حس خوبیه من دختر خواهر شوهرمو خیلی دوست دارم اول که زنداییش شدم سه ساله بود الان یازده سالشه ای ... من که همه مدله تقریبا داشتم غیر از نوزاد که اینم تجربه کردم خودمم با زنداییام معمولیم 😊 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 منم همین طور. وقتی ازدواج کردم. کوچیکه 5 سالش بود بزرگه11سال. الان غول شدن. کی باشه این وروجک تبدیل به غول بشه 💖 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 منم دیروز زن عمو شدم مبارکه الهی قدم اونم برای همه خانواده پرخیر باشه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 من خودم اصلا از زندایی هام خوشم نمیاد از بس مار موزن ولی پسرم زنداییش رو خیلی دوست داره تا می ... خودشون ضرر میکنن از خیلی از لذتهای زندگی محروم میشن ادمهای مارموز بنظرم ارامش ندارن « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 منم وقتی زندایی شدم خوشحال شدم آخه خواهرشوهرم 3 سال منتظر بود چقدر ذوق کردم و براش لباس و اسباب بازی ... شما مهر و خوبی خودتون رو نشون دادین و به یمن خوش قلبیتون انشالله بلا و غم و بیماری از خانوادتون همیشه دوره « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 همون دیگه،زنداییا وقت و پول خودشونو تلف نکنن پس اره بعضیا جنبه ندارن فکر میکنن خبریه « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 اسمش چیه این فندق کوچولو؟ محمد « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 آره همه هزینه ها رو برای بچه خودشون کنن 😂 والا 😁 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 ای جاااانم از اییزد یکتا میخوام الهی کا خدا نگهشون داره براتون و الهی که سایه شما بالاسرشون باشه.اله ... ممنووووووونم « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام