2777
2789
عنوان

زندایی شدم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6595 بازدید | 82 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حس خوبیه من دختر خواهر شوهرمو خیلی دوست دارم اول که زنداییش شدم سه ساله بود الان یازده سالشه ای ...

منم همین طور. وقتی ازدواج کردم. کوچیکه 5 سالش بود بزرگه11سال. الان غول شدن. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ممنونم فعلا که داییش ضبطش کرده نمیذاره بغلش کنیم

إ ؟؟

شوهر تو هم اینجوریه؟ من فک میکردم شوهر من از لج من همش میچسبه به بچه؟؟

😓😓😓

وقتی یه شهر دیگه و نزدیک خانواده شوهر ازدواج میکنید، در واقع ازدواج نکردید به اسیری رفتید😒😒😒😒😒😒یک جور خودکشیه

به نظر من حساس نباشید من خودم داداشم خیلی بچه های منو دوست داره با اینکه ازشون دورم وبی مرتب مبگه عکس ازشون بزام بفرست مثلا برای مدرسه پسرم رفته کلی دفتر براش گرفته که ما اصلا دفتر نگرفتیم ایشاالله خودش هم بچه دار بشه من براش جبران میکنم خانمش ام حساس نیست بچه هامو دوست داره 

خودمم شوهرم مرتب با بچه های خواهرش در تماس یا بعضی وقتها میگن دایی برامون ش ا ر ژ میگیری اونم میگیره من اصلا حساسیت نشون نمیدم.

دوستان ببخشید مادر شوهرم رفته رو اعصاب همه که عکس نگیریم و چشم میخوره و فلان . منم عکسشو گذاشتم بفهمه سرمو میبره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ای جاااااااان جااااااانم جااااانم نفسیه زن داییشه اییین.

قندعسله

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نمیدونستم زن دایی شدن خوشحالی داره

در حال حاضر با غرغرا و متلکهای مادرشوهرم فعلا خوشحالیمون تموم شد

من که از روز اول زندایی بودم 

کلابه دنیا اومدن نوزاد مزه میده

مبارک باشه. رو اون سبزه چی نوشته؟

نمیدونم منم بار اول بود میدیدم

به نظر من حساس نباشید من خودم داداشم خیلی بچه های منو دوست داره با اینکه ازشون دورم وبی مرتب مبگه عک ...

من خودمم اخلاقم جوریه که اولش با همه خوبم دیگه اذیتم که کنن منم دیگه کناره گیری میکنم .الانم رابطم با خواهرهای همسرم خیلی خوبه با زنداداش دومیمم خوبم ولی کاری به زنداداش اولیم ندارم 😄

من زنداییِ چهارتا گردن کلفتم😂😂😂

اره دیگه بچه ها زود بزرگ میشن ولی طبق تجربه خودم کوچولوها بهترن