2777
2789
عنوان

زندایی شدم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6594 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه قدمش خیرباشه من زندایی نمیشم    

منم خاله نمیشم 😑

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من که از روز اول زندایی بودم 

ای جاااانم از اییزد یکتا میخوام الهی کا خدا نگهشون داره براتون و الهی که سایه شما بالاسرشون باشه.الهی آآمیین. مواظبشون باشید.اسماشونو فوق العاده زیبا انتخاب کککردید.بهتون افتخارمیکنم به خودم میبالم که ایرانی ام و چنین هم وطنای آریایی و ایران دوستی دارم‌

به بببببببه بسلامتی قدم نورسیده مبارک باششه قدمش مبارررک باشه همیشه به شادی باشید الهی که زیر سایه پ ...

ممنوووونم . الهی برای همه نینی ها

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من نه خاله میشم نه عمه 😢☹️ دوبار زندایی میشم الانم درحال حاضر دوبار زنعمو شدم یکی دیگه ام مونده ب ...

عیبش چیه گریه نداررره‌ بسلااامتی.پیشاپیش قدمش مبارک باشه تبریک میگم.

من نه خاله میشم نه عمه 😢☹️ دوبار زندایی میشم الانم درحال حاضر دوبار زنعمو شدم یکی دیگه ام مونده ب ...

دیروز به ابجیم که۱۴ سالشه گفتم خاله شدی طفلک شوکه شده بود هرده دقیقه که بهم پیام میداد اولش سلام میکرد😂😂منم پارسال زندایی شدم 😄انشالله این کوچولوی عزیز زیرسایه پدرمادرش بزرگ شه😍

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

خیلی حس خوبیه من دختر خواهر شوهرمو خیلی دوست دارم اول که زنداییش شدم سه ساله بود الان یازده سالشه اینقد باهم بازی میکردیم که نگو.

کلا حس میکنم زنداییا عزیزن واسه خواهرزاده ها خخخخ.

ما که خیلی رفیقیم هم با زندایی خودم هم با خواهرزاده شوهرم.