2777
2789
عنوان

بياين اعصابم خورده از دست خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 201 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خواهر شوهر من که شو شو برام گوشی خریده میگه برا منم بگیر آدم دیونه میشه با 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

حالا اگر خیلی خشنه، بگو نگران نباش اقا فلانی نمیذاره خونتون بدونه تلویزیون بمونه . بهترینش رو میگیره

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
بگو مگه من زاییدمت که باید جهاز خونتو بخرم،مامان بابات بخرن برات

جهیزیه نیستا. طرف بچه هم داره . میخواد وسایل نو ببره خونه جدید

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

خب به شوهرت بگو اگه قراره ما اينقدر هزينه كنيم موقع دنيا اومدن بچمون اونا اينقدر هزينه ميكنن؟؟؟مگه تازه عروسه يا مگه شرهرش كم داره وسيله خونه چه ارتباطي به ما داره بگو ما داريم بچه دار ميشيم بايد فكر ايندمونم كنيم

عزیزم خب بخرین ،بالخره کادوی برادرشه دیگه ،شما که میخواست پول بدین براش چیزی و که میگه بخرید .باور ک ...

شما میدونی تلوزیون ۵۵ اینچ با میزش چقد در میاد؟کادو واسه خاهر هم حدی داره

خدایا مرسی

نمیدونم بعضی از این خواهر شوهرها از برادر و زنش چیا میخان نخرین به شوهرت بگو اون موقع اونا هم باید واس بچه ما یه کادو در حد تلویزیون بخرن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
خدا رو شکر خاهر شوهر من از من کوچیکتره ازم حساب میبره.خدایا صد هزار مرتبه شکرت

واقعا مگه میشه

نظرات بعضیها عجیبه خیلی، نمیشه که طرف رو تهدید کرد یا زورش کرد، شاید مخفیانه برد داد، اینجوری هم زنش ...

فكرميكنيد براش مهمه؟؟ هميشه فكرميكنه خودش بايد بهترينارو كادو بده همه رو پر رو ميكنه