2777
2789
عنوان

بياين اعصابم خورده از دست خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 201 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم بشه ،اگه همسر این خانم می‌تونه بخره اشکالش چیه ؟خواهرشوهرشم حتما می‌خواسته جلو شوهرش پز ب ...

وااخب بیخودمیکنه خواهرشوهردارازجیب برادرزن وبچه دارمایه بذاره وپزبده بازحالاازباباش بخوادیه چیزی به برادرچه ربطی داره،الکی فقط شوهره روپررو میکنن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

شوهر خودش وضعش خوبه بعد داده به من ٢٠٠ تومن!! چرا بايد شوهر من براش حداقل ٤ تومن هزينه كنه؟؟!!

من که طرف توام ولی

شوهرتو برادر اونه میتونه برای خواهرش خرج کنه

ولی شوهر اون نسبتی با شما نداره قطعا زورش میاد خرج کنه مخصوصا اگه خانمشم شاغل نباشه که کلا دیگه نمیذاره خواهره حرفی بزنه

پدرم که رفت شهر خالی شد...پدر مگر تو چند نفر بودی؟😢😢😢

200 کادو داده ؟

بگو عزیزم شما غصه کادوی خونت و نخور

بلاخره از شما به ما هم رسیده بعد اشاره کن به اون کادویی که داده ( مثلا اگه این 200 را بابت خرید خونه داده بگو ... موقع خرید خونه شرمنده کردین کادو اوردین ما هم باید از خجالت شما در بیایم)

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

نظرات بعضیها عجیبه خیلی، نمیشه که طرف رو تهدید کرد یا زورش کرد، شاید مخفیانه برد داد، اینجوری هم زنش ضایع میشه هم وجهه ش خراب

اگه واقعا به دلایلی که خودت میدونی دوست نداری بخره راهش جنگ نیست، یه بار که حرفش شد به همسرت بگو فامیل درجه یک و مناسبت زیاده، اگه واسه خواهرت همچین رقمی هزینه کنیم مشابه ش رو باید جاهای دیگه بدیم و توقعها بالا میره، باید طبق عرف بدیم وگرنه زشته فردا خواهر برادر من یا خودت هم همین انتظار رو دارند، کادو عرف داره و متناسب با چیزی که میگیریم باید باشه

آسمان دیگر نمی بارد به بخت شور من...بی نصیبی را برایم مصلحت معنا نکن
باشه عزیزم بشه ،اگه همسر این خانم می‌تونه بخره اشکالش چیه ؟خواهرشوهرشم حتما می‌خواسته جلو شوهرش پز ب ...

اشکالش اینه چرا پول زحمت کشیده باید با پرویی خرج خونه یکی دیگه بشه !مگه آدم خودش نمیتونه خرج کنه و لذت ببره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
چرا توقع بيجاشونو انجام بديم درصورتيكه خودشون ٢٠٠ دادن

يکبار ديگه هم گفتم. با سياست باش به شوهرت بگو بايد براي خودش بخريم نه خونش. وسايل خونه وظيفه شوهرش هست بيا براش طلايي، سکه‌اي چيزي بخريم. بعد که راضي شد همونقدر که مدنظرت هست براش بخر. ضمناً اينم مي‌توني بگي که چون منم نزديک زايمان ميشه اونها هم مجبورن جبران کنن (که شوهرت بفهمه شما هم از اونها توقع داري) براي همين کادوي خيلي سنگين نگيريم که اونها هم مي‌خوان پس بدن سختشون بشه.

باید سیاست داشته باشی 

من جات باشم یک جیبی ازش خالی میکنم در حد بنز 

و کادومو خودم تعیین میکنم نمیزارم کسی تعیین تکلیف کنه 

ولی اگه شوهرت واقعا داره کمک کردن به دیگران خیلیم خوبه بزار بخره