الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بگه شما محل ندیدن بهش،بعد ب شوهرت بگو ک کلی هزینمون میشه اوناچیکار کردن برا ما ک ما بخوایم تلوزیو ...
شوهرش هم میگه چشم !!!
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273
برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
اتفاقا من خيلي به اين جمله توجه ميكنم زن هرچي خرجش بيشتر ارجش بيشتر. ولي اونا كلا پر رو اَن!
من جای تو بودم برا شوهرم خرج تراشی میکردم یا الکی ازش پول میگرفتم و میذاشتم تو حساب خودم.بیرحم و اینام سرم نمیشه.پولی ک آدم واسه زنش خرج نکنه لازم نکرده واسه کس دیگه خرج بشه.والا
ببخشیدا خواهر شوهرت انگار پررو هستش ولی خب ی چیزی هست ک میگن اگه زن خرجشو بیاره پایین و هیچ درخواست ...
بخداهمینطوره من همیشه رعایتشومیکنم بعداخرسربه طریقی میفهمم پول قرض داده به این واون واصلاتوفکرپس گرفتنش نیست مثلایک سال میگذره بعدخوردخوردپولاشوبهش میدن سراین موضوع دلم میخوادگردنشوخوردکنم تصمیم گرفتم عزاین به بعدکاری کنم که نه تنهاقرضای اینجوری نده بلکه مجبوربشه قرضم بکنه
منم وقتي خواهر شوهرم نامزد بود هميشه به من ميگفت شما بايد برام لباسشويي يا ظرفشويي بخرين ولي جلو شوه ...
طفلی چقدبی تجربه بوده خودش نمیرفته رومخ داداشش ،به شمامیگفته😂😂
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .