2777
2789
عنوان

بياين اعصابم خورده از دست خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 201 پست

ما که خونه خریدیم زن داداشم یه شکلات خوری رو میزی اورد از اینا که دستفروشا دیگه نهایتش ۷تومن میدن😆😆😆

ناراحت نشدم خداییش 

جون کادو بده بستونه یه طرف نیست ان شالله جبران میشه😂😂😂😂

برای پسر اولم ۲۰تومن بهم کادو دادن

۳ سال بعدش برای دومی ۲۵تومن😖😨😨😨

پدرم که رفت شهر خالی شد...پدر مگر تو چند نفر بودی؟😢😢😢
اونا يه سال نميگذره هنوز ٢٠٠ تومن دادن!

خب شماهم ک اونا چیزی نگن صدتومن دیگه بزارین روش بشه سیصد بدین بهشون

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا خواهر شوهرت انگار پررو هستش ولی خب ی چیزی هست ک میگن اگه زن خرجشو بیاره پایین و هیچ درخواست ...

دقیقا درسته شما هم بیشتر از قیمت تلویزیون طلا بردار  دستو پاشو ببند

بزرگترین  مشکل  دنیا  اینه که ادمای  بدهکار همیشه  طلبکارن👌👌👌👌👌
خب بگه شما محل ندیدن بهش،بعد ب شوهرت بگو ک کلی هزینمون میشه اوناچیکار کردن برا ما ک ما بخوایم تلوزیو ...

شوهرش هم میگه چشم !!!

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
اتفاقا من خيلي به اين جمله توجه ميكنم زن هرچي خرجش بيشتر ارجش بيشتر. ولي اونا كلا پر رو اَن!

من جای تو بودم برا شوهرم خرج تراشی میکردم یا الکی ازش پول میگرفتم و میذاشتم تو حساب خودم.بیرحم و اینام سرم نمیشه.پولی ک آدم واسه زنش خرج نکنه لازم نکرده واسه کس دیگه خرج بشه.والا  

عزیزم خب بخرین ،بالخره کادوی برادرشه دیگه ،شما که میخواست پول بدین براش چیزی و که میگه بخرید .باور کنید خانواده ی شوهر هیولا نیستن .یا میتونید پول بدین بهش بگین می‌خواستیم تلویزیون بخریم گفتیم خودتون بخرین

خدایا ظهور آقا امام زمان را برسان ...
ببخشیدا خواهر شوهرت انگار پررو هستش ولی خب ی چیزی هست ک میگن اگه زن خرجشو بیاره پایین و هیچ درخواست ...

بخداهمینطوره من همیشه رعایتشومیکنم بعداخرسربه طریقی میفهمم پول قرض داده به این واون واصلاتوفکرپس گرفتنش نیست مثلایک سال میگذره بعدخوردخوردپولاشوبهش میدن سراین موضوع دلم میخوادگردنشوخوردکنم تصمیم گرفتم عزاین به بعدکاری کنم که نه تنهاقرضای اینجوری نده بلکه مجبوربشه قرضم بکنه

منم وقتي خواهر شوهرم نامزد بود هميشه به من ميگفت شما بايد برام لباسشويي يا ظرفشويي بخرين ولي جلو شوه ...

طفلی چقدبی تجربه بوده خودش نمیرفته رومخ داداشش ،به شمامیگفته😂😂

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .