2777
2789

سلام به خانمهای گل الان چند ماهی از قبول شدن من در آزمون استخدانی و معلم شدنم میگذره اینقدر مشغله دارم که خیلی کم به سایت سر میزنم.اما این وسطا شما ها رو فراموش نمیکنم. این تاپیک برای اینه که کسایی که دوست دارن از طریق آزمون،معلم بشن بدونن قراره بعد از قبولی چه مسیری رو طی کنن.🌷🌷

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

یادش بخیر روزی که اسامی رو اعلام کردن،

از یک هفته قبل تمام سایتها اخبار ضد و نقیض میذاشتن.یک هفته فقط کارم چک کردن سایت سنجش بود اما در نهایت در مجلس ختم بودم که کارنانه ها منتشر شد و دخترم زنگ زد و خبر قبولیم رو بهم داد. فکرشو بکنید من چه میتونستم بکنم....

بگذریم.

چند روز بعد در سایت مروارید دانشگاه فرهنگیان کلی مدرک بارگذاری کردیم خیلی خیلی.

متاسفانه اطلاع رسانی ها خیلی ضعیف بود و قبول شده ها سر در گم بودن من خودم تو ایتا با زحمت کانال اطلاع رسانی دانشگاه رو پیدا کردم تا متوجه آغاز پودمان بشم.

بعد از قبولی شما باید یک دوره در دانشگاه فرهنگیان بگذرونید شامل کلاسهای تحلیل کتب درسی و روش تدریس و... است ولی خیلی کاربردی نیست اما اجباریه و مبلغ ۶ میلیون شهریه پرداخت کردیم.

کلاسهایی که من رفتم یه دوره ی ده روزه مستمر بود و یه دوره ی پنج ماهه که پنجشنبه ها برگزار میشد از صبح تا شب. یه سری درس خودخوان هم داشتیم که آزمون آنلاین داشتند.خود اساتید هم آخرین جلسه هر درس امتحان میگرفتن ولی واقعا همکاری میکردن و امتحانای خیلی خیلی راحتی میگرفتن.

در ضمن شما باید طب کار هم تشریف ببرید که اون هم حدود یک میلیون هزینه داشت.البته خیلی سخت نمیگیرن.

هزینه لباس رو هم در نظر داشته باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌷🌷دقت کنید که اگر بچه کوچک دارید باید حواستون باشه یا اگر شهر دیگری رو انتخاب کردید چون حتما باید کسی باشه که از بچه هاتون مراقبت کنه ساعتهای کلاس طولانیه هم چنین رفت و آمد رو نظر بگیرید احساسی تصمیم نگیرید که شهر دیگه ای رو انتخاب کنید که فقط قبول بشید.هیچ کس با شما راه نمیاد اعتراضی هم بکنید میگن شما که شرایط رو میدونستید‌.

🌷🌷یک هفته قبل از مهر آموزش و پرورش با ما تماس گرفت و از ما خواستن برای تعیین مدرسه به اونجا بریم توی شهر ما تقریبا همه رو تو ناحیه محل زندگی فرستادن ولی یکی از نواحی که کم جمعیت بود نیروهاش رو به منطقه ما کا پر جمعیته فرستاد.

در تعیین مدرسه ما خیلی دستی نداشتیم مجردها رو میفرستادن روستا البته متاهل هایی هم بودند که به روستا ها رفتن.حواستون باشه.بعضیا رو به اجبار معاون کردن😑دروس غیر مرتبط هم که حتما میدن برای تدریس.

مهر شروع شد روز اول خیلی استرس داشتم برای منی که سالها از فضا آموزشی دور بودم و تجربه حتی یک ساعت تدریس نداشتم این طبیعی بود یک هقته قبل شروع مدارس از شدت فشار کاری و استرس مریض شدم.

هفته اول اصلا خوابم نمی برد دام تصویر دانش آموزا جلوی چشمم بود نمیتونستم غذا بخورم ولی از هفته دوم اوضاع بهتر شد‌ حواستون باشه که به تغذیه و استراحتتون خوب برسید مخصوصا اوایل خیلی نمیخواد خانه دار خوبی باشید همینکه نهار و شامتون آماده باشه و لباسا تمیز کافیه چون اصلا وقت نمیکنید به کاری برسید خودتون هم باید روزی یکی دو ساعت مطالعه کنید تا به کتاب درسی مسلط باشید

متاسفانه فشار کاری شیرینی قبولی رو کمی تلخ میکنه امیدوارم در دوره های بعد کلاسهای دانشگاه رو قبل از آغاز سال تحصیلی تمام کنن تا پنجشنبه هاتون مثل ما پر نشه.ولی حتما به مرور همه چیز درست میشه و شما یاد میگیرید که چطور همه  موارد رو با هم هماهنگ کنید.

مخلص کلام اگر عشق معلمی و حوصله بچه ها رو ندارید اصلا سراغ این کار نیاید،درسته نه تومن ماهی برای بعضیا خیلی خیلی زیاه ولی این کاری نیست که بدون عشق بشه انجامش داد.

ان شالله عمری باشه سر فرصت یه تاپیک درباره نحوه برخورد با دانش آموزا و همکارا میزنم.

موفق باشید😚😚

موفق باشی عزیزم 

تاپیک جالبی بود😍

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

عزیزم راضی هستید الان ؟ دروس غیرمرتبط سخت نیست مشاور مدرسه چطور اون هم باید تدریس داشته باشه؟

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
عزیزم راضی هستید الان ؟ دروس غیرمرتبط سخت نیست مشاور مدرسه چطور اون هم باید تدریس داشته باشه؟

من بله راضی هستم چون واقعا با علاقه رفتم. دروس غیر مرتبط چرا دیگه سخته مشاور رو نمیدونم شاید در حد کتاب تفکر ولی پاش بیفته مدیر هم باید بیاد درس بده😂

من بله راضی هستم چون واقعا با علاقه رفتم. دروس غیر مرتبط چرا دیگه سخته مشاور رو نمیدونم شاید در حد ک ...

خیلی خیلی ممنونم از اینکه جواب دادید انشاالله همیشه موفق باشید 💐♥️

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
سلام عزیزم یه سوالی داشتم ازتمن دانشجوی ترم آخر هستم اگه آزمون دبیری فروردین یا اردیبهشت باشه من میت ...

سلام نه عزیزم باید قبل از انتشار دفترچه درستون تمام شده باشه

سلام خانم معلم خوبید تبربک میگم به خاطر موفقیت بزرگ 🌹خدارو شکر

من متولد ۶۵ هستم سه ساله ازمون میدم ولی بی نتیجه 

تمرکز برای مطالعه ندارم ، شما روزی چند ساعت و چه مدت میخوندید و با کدوم موسسه و اینکه جسارتا کدوم شهرید؟ 

ممنون میشم جواب بدید و من راهنمایی کنید 🙏🏻

من ارزومه قبولی تو ازمون 

سلام خانم معلم خوبید تبربک میگم به خاطر موفقیت بزرگ 🌹خدارو شکرمن متولد ۶۵ هستم سه ساله ازمون میدم و ...

سلام عزیزم ممنونم تاپیکای قبلیم کامل توضیح دادم

قم هستم

هیچ موسسه ای نبودم