2777
2789
عنوان

اندر احوالات اینجانب بعد از معلم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 50 پست
یادش بخیر روزی که اسامی رو اعلام کردن،از یک هفته قبل تمام سایتها اخبار ضد و نقیض میذاشتن.یک هفته فقط ...

سلام ببخشید طب کار چه چیزی معاینه میکنن

برای کسی که سرطان سینه داشته و عمل کرده یک سینه ش درآوردن کلا فقط یک سینه داره

برای معاینه گیر میدن یا نه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید طب کار چه چیزی معاینه میکننبرای کسی که سرطان سینه داشته و عمل کرده یک سینه ش درآوردن کلا ...

سلام عزیزم

طب کار سلامت کلی رو بررسی میکنه

بهتره این مورد خاص رو خودتون پیگیر بشید از آموزش و پرورش

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنی در مورد آزمون سوالاتی دارم

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....

سلام گلم 

خوشحالم که زحماتت نتیجه داده و به آرزوت رسیدی...

من اسفند ۴۰۲ ازمون دادم 

چهل روز خونده بودم ولی با دوتا بچه کوچولو 

۱۱۲ امتیاز گرفتم ولی حد نصاب شهرم ۱۷۸ بود

از اوایل سال ۴۰۳ شروع کردم به دوباره خوندن

چون بچه هام کوچیک اند هر روز میخوندم

ولی اینطور نبود که بگم روزی ۵ ساعت خوندم 

استمرار داشتم و ول نکردم

تقریبا نصف درسا رو تموم کردم

ولی نیومدن دفترچه باعث شد سرد بشم

آزمونی که قرار بود اسفند ۴۰۳ باشه

رفت تاااا خرداد ۴۰۴

استمرار ام قطع شد و الان سر درس تمرکز ندارم

نمیدونم چطوری باید برگردم به دوران اوج ام 

خیلی بچه ها رو دوست دارم

حوصله اشون رو دارم

کل خانواده مادرم معلم و دبیر بودن 

رشته منم معلمی میپذیره

آرزومه شاغل بشم

برام دعا کنید

سلامممنون میشم همینجا بپرسید

سلام باشه عزیزم، ممنون از توجهتون

شما هم مثل متاهلید من واقعا نمیتونم برنامه ریزی کنم به علتهای مختلفی از جمله مهمان ناخوانده،  درسهای بچه که باید رسیدگی بشه و.... میخوام از موسسه گامی نو جزوه خرید کنم فقط بخاطر برنامه ای که میده و چکیده ها با صوت هستش احساس میکنم بااون خوب یاد میگیرم،  منتهی من خودم از اسفند شروع کردم برا خوندن ولی 10روز طول کشید تا من سنجش رو بخونم تموم کنم ولی اگر برنامه داشتم شاید تو ده روز سه تا کتاب میخوندم به نظر شما چیکار کنم گامی نو رو بگیرم یا نه؟ یا که خودم یه جور برنامه ریزی کنم برا ادامه خوندنم؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....
سلام گلم خوشحالم که زحماتت نتیجه داده و به آرزوت رسیدی...من اسفند ۴۰۲ ازمون دادم چهل روز خونده بودم ...

عزیزم موفق باشید حق دارید واقعا

ان شالله دفترچه بیاد دوباره شروع میکنید

خوندن طولانی مدت مغز رو خسته میکنه 

من هفته آخر آزمون روزی دو ساعت به زور میخوندم

سلام باشه عزیزم، ممنون از توجهتون شما هم مثل متاهلید من واقعا نمیتونم برنامه ریزی کنم به علتهای مختل ...

من از این موسسه ها حقیقتا اطلاع ندارم

اونا برنامه شون با ما نمیخونه چون مهمان و مریضی و... رو در نظر نمیگیرن.متاسفانه بعضی از این موسسه ها متن کامل کتاب رو ارائه نمیدن و خلاصه و تست میدن در حالی که آزمون از متن اصلی کتاب میاد مهم و غیر مهم هم نداره ممکنه از یه مبحث که از نظر ما بی ارزشه چند تا سوال بیارن

اگر دبیری میخواهید شرکت کنید بیشتر رو رشته تخصصی خوتون وقت بگذارید و عمومی که راحتتره

به نظرم تا اومدن دفترچه یکبار مرور روی منابع داشته باشید ببینید کدوم براتون قابل فهم تره

اگر تاپیکای قبلیمو کامل بخونی تکنیکهای خوندن رو براتون گذاشتم.

ان شاالله موفق باشید.

بله درسته این موسسه ها اصلا به شرایط فراگیر توجه نمیکنه

من قراره به امید خدا آموزگاری شرکت کنم

ممنون از از لطف و وقتی که برای جواب دادن به من گذاشتید🙏

سلام عزیزم ممنون از تاپیک کامل و جامعت 

من دانشجو ترم آخرم و کلا 13واحد دارم و خرداد تمومه آزمون هم خرداد هستش الان من یعنی نمیتونم شرکت کنم الان چند وقته شروع کردم خوندنو تا تاپیکتونو دیدم سوال پرسیدن واقعا اگه یه درصد هم قبول بشم اجازه نمیدن

سلام عزیزم ممنون از تاپیک کامل و جامعت من دانشجو ترم آخرم و کلا 13واحد دارم و خرداد تمومه آزمون هم خ ...

سلام🌷🌷

نه قبول نمیکنن به هیچ عنوان

دیروز تو کانال حامی ۳۱۳تو ایتا یه فراخوان جذب از دانشجوها بود میتونی سر بزنی ببینی چیه.

به امید موفقیت شما

سلام🌷🌷نه قبول نمیکنن به هیچ عنواندیروز تو کانال حامی ۳۱۳تو ایتا یه فراخوان جذب از دانشجوها بود میت ...

ماده ۲۸ جذب معلم تا کی ادامه داره ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

ماده ۲۸ جذب معلم تا کی ادامه داره ؟

سلام

گویا امروز و فردا قراره دفترچه آزمون جدید منتشر بشه. 

آیا باز هم آزمون هست یا نه کسی نمیدونه

سلامگویا امروز و فردا قراره دفترچه آزمون جدید منتشر بشه. آیا باز هم آزمون هست یا نه کسی نمیدونه

منم منتظرم بیاد واسه آموزگاری امتحان میدی یا هنر آموزی ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان