2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکاتون رو واسه یادگاری نزاشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 108 پست

دوستان ی سوال من همیشه پریودام منظم و بیست و هشت یا بیست و نه روزه بوده فقط ماه پیش سی و سه روزه شد و این ماهم الان روز سی و سه هستم و هنوز نیومده یک سال و، نیمه اقذامم به نظرتون حامله م یا مث ماه پیش بی نظم شده

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان ی سوال من همیشه پریودام منظم و بیست و هشت یا بیست و نه روزه بوده فقط ماه پیش سی و سه روزه شد ...

عزیزم بی بی میتونی بزنی ولی اگه منفی شد سه چهار روز بعد بازم بزن من سه ماه قبل اینکه باردار شم همش نه روز و ده روز عقب مینداختم 

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
منم دو سال و نیمه منتظرم  خدایا یعنی مییییشه منم بی بی چک دو خطه پررنگگگگ ببینم 😭😭😭

ایشالا گلم به امید خدا

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
دوستان ی سوال من همیشه پریودام منظم و بیست و هشت یا بیست و نه روزه بوده فقط ماه پیش سی و سه روزه شد ...

من باید نهم اذر میشدم که هنوز خبری از پری نیست... ازمایشم بعد سه روز تاخیر منفی بود امروز روزه چهل و یکممه

عزیزم بی بی میتونی بزنی ولی اگه منفی شد سه چهار روز بعد بازم بزن من سه ماه قبل اینکه باردار شم همش ن ...

با تمام وجود خودمو نگه داشتم ک بی بی نزنم تا چند روز بگذره چون ماه پیش زدم منفی بود الان میترسم دوباره منفی باشه

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز
من باید نهم اذر میشدم که هنوز خبری از پری نیست... ازمایشم بعد سه روز تاخیر منفی بود امروز روزه چهل&n ...

پریود ات همیشه اینجوری بوده؟