2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکاتون رو واسه یادگاری نزاشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 108 پست
پریود ات همیشه اینجوری بوده؟

نه مرتب بود بیست و هشت روز حالا گاهی سی روز میشد

ماه قبل بی دلیل دو هفته عقب انداختم که بعدش پریود شدم فکر میکردم حامله ام

این ماه هم بعد از سه روز تاخیر رفتم از دادم منفی بود فعلا که خبری نیست بعد از یازده روز تاخیر

خیلی بده بلاتکلیفی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مرتب بود بیست و هشت روز حالا گاهی سی روز میشد ماه قبل بی دلیل دو هفته عقب انداختم که بعدش پ ...

عزیزم دکتر میرفتی احتمالا هورمونات ب هم ریخته 

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز
قربونت عزیزم مرسی از روحیه ای که دادی بهم یازده روز عقب انداختم نمیدونم واسه چی

وای خیلی رواعصابه,

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
درده حامله نشدن یه طرف این عقب افتادنای بی دلیل هم یه طرف

اره درک میکنم,منم شنبه گذاشتم منفی بود,هنوزم نشدم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
میتونم بپرسم تا کی بیبی چک منفی بود؟ ازمایشتون کی مثبت شد؟

ما اقداممو نوکه شروع کردیم هرروز بیبی میزدم

وقتی که مثبت شد یعنی دراولین فرصتی که میشد بفهمم فهمیدم که اون موقع 4هفته و چند روزه باردار بودم.

(یک یا دوماه تو اقدام بودیم)

ما اقداممو نوکه شروع کردیم هرروز بیبی میزدم وقتی که مثبت شد یعنی دراولین فرصتی که میشد بفهمم فهمی ...

خدا برات حفظش کنه

اما اونی که منتظره بی بی چک گذاشتن براش عینه مرگه چون فکر میکنه منفی های کذشته رومخشه