2777
2789

سلام لطفا اگه کسی در این مرکز مشغول به کاره  یه لحظه بیادخیلی برام مهمه برای استخدامی میخوام.  

خواهریا دعا کنید صحیح و سالم دخترم رو بغل بگیرم🥰

انشاالله ک کارتون جور ش..خعلی جای خوبیه و روحیه ی آدمو عوض میکنم من عضو بودم ولی ب دلایلی نشد ادامه بدم...اگ استخدام شدین و مربی شدین محبتتون ب بچه هارو کم و زیاد نکنین..فرق نزارین و‌ باهاشون ی جور باشین..با من رفتاری شد ک مجبور شدم ترك کنم...ببخشید زیاد حرف زدم..درد دل طوری بود....موفقیتتون آرزومه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله ک کارتون جور ش..خعلی جای خوبیه و روحیه ی آدمو عوض میکنم من عضو بودم ولی ب دلایلی نشد ادامه ...

چشم حتما من خودم علاقه ی شدیدی به بچه ها دارم،ممنون از راهنماییتون، حقوقش چطوره؟

چشم حتما من خودم علاقه ی شدیدی به بچه ها دارم،ممنون از راهنماییتون، حقوقش چطوره؟

سلام عزیزم شما چه آزمونی دادید تونستید برید من خیلی به این کار علاقه دارم ولی تا حالا ندیدم استخدامی بزنه؟

سلام عزیزم شما چه آزمونی دادید تونستید برید من خیلی به این کار علاقه دارم ولی تا حالا ندیدم استخدامی ...

کدوم شهر زندگی می کنید؟

ولی کارش عشق میخواد..مربی ما همه جوره خودشو وقف اونجا کرد ولی رفتاری با من کرد ک...

واقعا نمیدونم چی بگم ولی کسی که وارد یه کاری میشه باید با دل و جون  عاشق کارش باشه و حقوقش رو حلال کنه.