2777
2789

انقد مدام قهر بود انقد سر هر چیزی قهر کرد که دیروز که دیدم یه هفته س سر یه چیز الکی منو رد میکنه و محلم نمیذاره افتادم رو دنده چپ و محلش نمی‌ذارم اما حالا به لج من همش بیرونه😢😢

شوهرت؟

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دیگه دیروزم مشاورم گفت جلو نرو ببین میخواد چیکار کنه یه تایم دو سه ماهه در نظر بگیر اگه در نهایت جوابی نداد و کش داد بهش بگو بیا تکلیف زندگیمونو مشخص کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی با پرنسسعلیا اخرش مارو دق میدن  اومد خونه فیلم کمدی نگاه کن بلند بلند بخند اینجوری حرصش در میاد و کیبینه ک ب کیف تو ام نیستش

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
یہ کم فکر کن ببین اینم شد زندگی؟ چرا دائم لج و لجبازی، لب اگہ اینطورہ، قربون تنہائی

آره واقعا قربون تنهایی و گور بابای حرف مردم، بچه دارم که نشدیم میرم دنبال زندگیم

باید تحمل کنم اما دو روزه کم آوردم نمیدونم اون چطوری میتونه

چند ساله ازدواج کردین؟

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
آره واقعا قربون تنهایی و گور بابای حرف مردم، بچه دارم که نشدیم میرم دنبال زندگیم

دیگہ بھتر کہ بچہ ام نداری، من البتہ نمیگم باید جدا شی، ولی این ھم قشنگ نیست، صلاح کار خودت رو خودت بھتر از ھمہ میدونی

12 ساله با عقد و اینا 14 ساله دارم تحملش میکنم و منت میکشم

عزیزم شما هم روان سالمی نداری ها همچین ادمی رو ۱۴سال تحمل کردی 😐 چجوری تونستی واقعا؟این همه وابستگی عاطفی واقعا مشکل سازه برات خودتو از این منجلاب نجات بده منم مثل شما هر روز به این تمید ک بهتر میشه پیش رفتم و شد هشت سال ولی الان دیگه واقعا لب مرزم و به مو رسیدم