2777
2789
عنوان

دوستان آنتدومتریوزی کمک...

384 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

من کیست شکلاتی دارم

بخاطر کمبود ذخیره آهن خونم و اینکه قصد بارداری دارم شبی یه دونه فولیک اسید میخورم..

خیلی اتفاقی تو یه سایت نا معتبر خوندم که فولیک اسید باعث تشدید اندومتریوز میشه

شما اطلاعی دارین؟ فرصهامو ادامه بدم یا بذارمشون کنار؟؟؟

ممنون که راهنماییم میکنید

د 

سلام من اطلاعی در این باره ندارم بهتره از پزشک سوال بپرسید  فک کنم علتش این باشه ک یجور تغذیه ...

ممنون دوست عزیز که جواب دادید..برای یک دی ماه وقت دکتر دارم...گفتم تا اون موقع از راهنمایی دوستان کمک بگیرم

د 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون دوست عزیز که جواب دادید..برای یک دی ماه وقت دکتر دارم...گفتم تا اون موقع از راهنمایی دوستان کم ...

دوست من قرص آهن آندو را قوی میکنه.

البته چون برای بارداری داری اقدام میکنی اینو در نظر بگیر اگر کیستت بزرگه باید کوچیک بشه بعد باردار بشی.

دوست من قرص آهن آندو را قوی میکنه. البته چون برای بارداری داری اقدام میکنی اینو در نظر بگیر اگر کیس ...

کیستم توی تخمدان راست هست 

دوتا چسبیده بهم یه دونه 5/5 و یه دونه 3/2

چطور میتونم کیست رو کوچیک کنم؟

ممنون

د 

دوست من قرص آهن آندو را قوی میکنه. البته چون برای بارداری داری اقدام میکنی اینو در نظر بگیر اگر کیس ...

شماهم اندومتریوز دارید؟ کم 7 ماه هست اقدام بی نتیجه دارم...

خواهش میکنم کمکم کنید که چیکار کنم؟؟؟

یک دنیا ممنونتون میشم..

د 

شماهم اندومتریوز دارید؟ کم 7 ماه هست اقدام بی نتیجه دارم... خواهش میکنم کمکم کنید که چیکار کنم؟؟؟ ...

ایشالا که زودی نی نی دار میشید منم کیست آندو دارم... ولی شوهرم اصلا بچه نمیخواد و هنوز اقدامی نکردم...

ایشالا که زودی نی نی دار میشید منم کیست آندو دارم... ولی شوهرم اصلا بچه نمیخواد و هنوز اقدامی نکردم. ...

مرسی از دعای قشنگتون...خیلی دلم بچه میخواد...انشالله شوهرشماهم راضی میشن و خیلی زود باردار میشید و خدای نکرده مثل ما نیاز به اینهمه دکتر رفتن و انتظار کشیدن نداشته باشید

د 

شماهم اندومتریوز دارید؟ کم 7 ماه هست اقدام بی نتیجه دارم... خواهش میکنم کمکم کنید که چیکار کنم؟؟؟ ...

بله من آندومتریوز دارم و همه دکترا بهم گفتن باید حامله بشم ولی شرایطشو ندارم.

حتما به دکتر متخصص مراجعه کنید 

چون دکتر به من گفت اگر بخوای اقدام کنی باید قرص هورمونی که ال دی یا یاز هستش استفاده کنی تا کوچیک بشه و بعد بری برای اقدام.

من دردم یه مدت خیلی زیاد بود دکترم گفت به علت فلوگلوبین که نوعی قرص آهن هست دردت زیاده و قرص آهن اندو را قوی میکنه.

من یه روشی امتحان کردم خیلی جواب گرفتم برای کوچیک شدنش 

استفاده از مواد غذایی کارخانه ای را کم کردم و مرغ و گوشت هم کم کردم بیشتر سبزیجات میخورم و آناناس 

اول فکر کردم آناناس شاید تلقین باشه ولی بعد که تحقیق کردم فهمیدم چون هورمون زنانه را کاهش میده بر روی آندو تاثیر میذاره.

یه مقدار سبزیجات و اناناس بیشتر استفاده کن عزیزم 

و برای قرص هم حتما با دکترت مشورت کن.

بله من آندومتریوز دارم و همه دکترا بهم گفتن باید حامله بشم ولی شرایطشو ندارم. حتما به دکتر متخصص مر ...

ممنوون عزیزم که راهنماییم کردی..حتما حتما به توصیه هات گوش میدم و بهشون عمل میکنم...

من هیچ دردی ندارم...تنها نگرانیم بچه هست...

فقط میخوام مادر بشم...

ممنون میشم برام دعا کنی عزیزم..

انشالله شما هم همسرتون راضی بشه و زودتر طعم مادری رو بچشید

راستی فاکتور ذخیره تخمدان AMH رو چک کردین؟ مراقب این فاکتور هم باشین...چون شنیدم آندومتریوز باعث کاهش ذخیره تخمدان میشه

د 

بله من آندومتریوز دارم و همه دکترا بهم گفتن باید حامله بشم ولی شرایطشو ندارم. حتما به دکتر متخصص مر ...

دوست عزیز معذرت میخوام که هی سوال میپرسم

من غذاهای تند و پرادویه خیلی دوست دارم...شما اطلاعی دارید که تاثیری روی آندومتریوز دارن یا نه؟

بازم ببخشید که مدام مزاحمتون میشم

د