2777
2789
عنوان

دوستان آنتدومتریوزی کمک...

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 24 پست

اگر تهران یا کرجی ادرس یه دکتر طب سنتی بهت میدم مشکلت را حل میکنه

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست عزیز معذرت میخوام که هی سوال میپرسم من غذاهای تند و پرادویه خیلی دوست دارم...شما اطلاعی دارید ...

عزیزم یه سری از ادویه ها مثل ریشه جوز و ادویه هایی که به سوسیس میزنن استفاده نکنی بهتره.

اینترنت سرچ کن عزیزم ادویه هایی که گرم هستن استفاده کنی بهتره.

کلن سردی خیلی برای آندو خوب نیست

اگر تهران یا کرجی ادرس یه دکتر طب سنتی بهت میدم مشکلت را حل میکنه

عزیزم میشه طب سنتی کرج رو معرفی کنی برا درمان اندومتریوز؟

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹
ممنون از محبت و پیگیرت

سلام عزیزم منم کیست اندومتریوز ۶ سانتی دارم.شما چطوری باردار شدین؟ میشه منم راهنمایی کنی

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹
سلام عزیزم منم کیست اندومتریوز ۶ سانتی دارم.شما چطوری باردار شدین؟ میشه منم راهنمایی کنی

سلام گلم...

راستش همسرم هم بشدت ضعیف بود و دکترا میگفتن هیچ کدوممون حتی اگه نفر دوم مشکلی نداشته باشه نمیتونیم به روش طبیعی باردار بشیم و تنها راه آی وی اف هست.  ذخیره تخمدان من هم بخاطر کیست نزدیک 1 بود.دوبار تخمک کشی کردم که  با بالاترین دوز دارو تنها 3تاجنین خوب و دوتا ضعیف تشکیل شد.من درد و مشکل دیگه ای نداشتم تنها مشکلم بارداری بود.دکترا میگفتن یه بار دیگه تخمک کشی کن تا جنینها بیشتر بشن و بعد عمل و بعدش انتقال.اما من دیگه توان تخمک کشی و تحمل اون همه آمپول رو نداشتم.با شوهرم گفتیم با مسئولیت خودمون آی یو آی میکنیم و بعدش کلا قید بچه رو میزنیم.خلاصه به من گفتن با آندومتریوز احتمال خارج رحمی زیاده و آی یو آی نمیکنن که خودم تعهد دادم خطراتش رو قبول میکنم.روز آی یو آی هم گفتن نمونه شوهرم ضعیفه و کنسله کلا ولی بازم گفتیم هرچی هست انجام بدن ما هزینش رو قبول میکنیم.خلاصه با این اوصاف آی یو آی کردیم و درکمال ناباوری باردار شدم و الان پسرم تو بغلمه.از رحمت خدا هیچ وقت نا امید نشو منم دعا میکنم هرچی زودتر نتیجه بگیری و طعم شیرین مادری رو بچشی

د