2777
2789

هرسال کادو روز مادر میگیریم براش اصلا باز نمیکنه ببینه فقطم اژ همسرم تشکر میکنه از من اصلا تشکر نمیکنه و هیچوقتم ازش استفاده نمیکنه

امسال واقعا ناراحت شدم چون خیلی وقت گذاشتم براش انتخاب کزدم بعد یجوریم جلو در نیستو نابودش میکنه ک هیچکس متوجه نمیشه ما کادو اوردیم میخاد منو بده کنه ک انگار دست خالی اومدیم مخصوصا پیش داماداش

کلا میرم خونشم ازم پذیرایی نمیکنه 

دیگ دوست ندارم برم خونش پدرشوهرم خوبه روز پدر نمیدونم کادوشو کجا بدم ک نرم خونشون

شما اگ بودید چیکار میکردین؟؟بازم میرفتین خونش؟؟

اتفاقا برو خونشون ولی با پدرشوهرت گرم و صمیمی برخورد کن و حسابی هواشو داشته باش براش چایی بریز میوه پوست بکن ولی واسه مادرشوهرت یه کم سنگین برخورد کن تا حسابی بسوزن خودشون قشنگ میفهمن از کجا خوردن

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کادومو هرسال بی ارزش میکنه.یه بار گفت این چیه کهنه س😐یه بار کادورو داد ب دخترش توخونش دیدم.یه بارم اصلابازنکردو...ولی چاره چیه میبرم براش.توهم ب نظرم مبلغ کادورو بذارتوپاکت بده بهش بگو هرچی میخرم خوشت نمیاد گفتم پولشوبدم ک خودت خریدکنی

اتفاقا برو خونشون ولی با پدرشوهرت گرم و صمیمی برخورد کن و حسابی هواشو داشته باش براش چایی بریز میوه ...

قبلا اینکارو کردم نتیجه نداده

واقعا دیگ دوست ندارم ببینمش ارامش خودم و زندکیم گرفته میشه ازبس انرژی خواره

میهام برم جلو محل کارش سوپرایزش کنم خوبه؟

اصلا تو واسه کادو خریدنش نه برو نه نظر بده نه بهش بده.بزتر همسرت خودش انجام بده .

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

از آدمای سمی اطرافت فاصله بگیر 

هیچ چیز و هیچ کس تو این دنیا به اندازه آرامش تو مهم نیس🫠

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

منم کادومو هرسال بی ارزش میکنه.یه بار گفت این چیه کهنه س😐یه بار کادورو داد ب دخترش توخونش دیدم.یه ب ...

اون خودش هیچ کادویی تا ابان بهم نداده 

ولی تصمیم گرفتم سال دیگ شیرینی بگیرم چون خودش بی لیاقتی کرده

از آدمای سمی اطرافت فاصله بگیر هیچ چیز و هیچ کس تو این دنیا به اندازه آرامش تو مهم نیس🫠

دقیقا دوماه نرفته بودم خونش ز میزد بیایید رفتم باز نیش زد واقعا ارامشمو میگیره

قبلا اینکارو کردم نتیجه ندادهواقعا دیگ دوست ندارم ببینمش ارامش خودم و زندکیم گرفته میشه ازبس انرژی خ ...

اگه شوهرت موافقه بله خوبه در غیر اینصورت فردا اگه حرفی پیش اومد میگه گفتم نه ولی تو باهام لج کردی 

میتونی خونشون هم بری ولی کادو جوری براش بخر که بزاریش تو کیفت که مادرشوهرت همون دم در ازت نگیره و بقول خودت نیست و نابودش کنه مثلا ساعت بخر انگشتر نقره ادکلن کارت هدیه

یا همون اول کار بگو هدیه رو میدم به خودشون 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

مادر شوهر منم تا حالا نشده از کادویی که مابهش میدیم ذوق کنه ولی برای بقیه کلی خوشحالی میکنه و هی میگه همسرم هم الان سه سالی میشه فقط شیرینی میخره میگه ولش کن با اینکه من هیچ بی احترامی تا حالا بهش نکردم و همیشه هم احترامش رو نگه میدارم اونم خوبه خدایی ولی این اخلاقش برام قابل هضم نیست دلیلش رو نمیدونم 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

اصلا تو واسه کادو خریدنش نه برو نه نظر بده نه بهش بده.بزتر همسرت خودش انجام بده .

همسرم خودش کادوشو میده اونم بخاطر همین ازمن تشکر نمیکنه خیلی عقده ایه

شوهرم اینسری بهش گفت از خانمم تشکر نکردی اومد جلو ماشین گفت یادم رفت باز کنم دستتون درد نکنه ولی دیگ دل من شکست چ فایده