2777
2789
عنوان

خوردنی های ماه هفت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 15784 بازدید | 32 پست
شنبلیه برا مو خوبه  عرق کاسنی  به انار  موز,خربزه

خود شنبلیله یا تخمش؟من تخمشو شنیدم واسه ترش کردن خوبه جرات نمیکنم بخورم از بس بدنم پرمویه میترسم دخترم مثل خودم بشه  

مگه دندون نداری دختر?😂به که خیلی خوشمزه ست. دکتر من برای اینکه وزن بگیره گفته بود روزی یه لیوان مال ...

دندون یه چن تایی دارم ولی مالی نیستن  من ماالشعیر تلخ از سوپر میگیرم همونا خوبه دیگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود شنبلیله یا تخمش؟من تخمشو شنیدم واسه ترش کردن خوبه جرات نمیکنم بخورم از بس بدنم پرمویه میترسم دخت ...

نه خودشنبلیه خام,ریحان هم خوبه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
دندون یه چن تایی دارم ولی مالی نیستن   من ماالشعیر تلخ از سوپر میگیرم همونا خوبه دیگه؟

مواظب دندونات باش😂 بله عزیزم همونا خوبه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
منم 7 ماهم داره تموم ميشه ولي کلاً از هرچي خوراکي هست بدم مياد. ولي مي‌دونم سيب و انار بچه را زيبا م ...

الان که نباید ویار داشته باشی چقد بد اینجوری خیلی اذیت میشی مولتی ویتامین که میخوری؟

نه نمیخورم فقط مولتی ویتامین پرگناکر لازمه لیدی میل؟بعضیا ازش بد میگن

لیدی میل رو واسه اون خانمی که ویار شدید داشت گفتم. چون خودمم بد ویار بودم. تا زایمانم حالت تهدع داشتم. همه وزن اضافه میکنن من ده کیلو وزن کم کرده بودم. ولی لیدی میل برای هر دو تا باردایم خوب بود

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
الان که نباید ویار داشته باشی چقد بد اینجوری خیلی اذیت میشی مولتی ویتامین که میخوری؟

سر پسرم تا چهار ماه و نيم داشتم سر اين هنوز خوب نشدم يعني اولين چيزي که صبح مي‌خورم قرص ضد تهوع هست. نمي‌دونم کي خوب ميشم. کلاً 2 کيلو اضافه کردم تا الان

نه ويتامين معمولي مي‌خورم.

وقتی حالت تهوعت انقدر ش۰دیده شاید از معدت. 

مولتی ویتامینم بخوری بدتر میشی. حتما به دکترت بگو

بهت راینتیدین میده خیلی بهتر میشی

لیدی میل رو واسه اون خانمی که ویار شدید داشت گفتم. چون خودمم بد ویار بودم. تا زایمانم حالت تهدع داشت ...

نميدونم شايد چون خودم چاقم بهم نداده خودم قبل از بارداري 94 بودم الان 96 شدم. شايد به خاطر وزنم نداده ولي اين دفعه بهش مي‌گم.

نميدونم شايد چون خودم چاقم بهم نداده خودم قبل از بارداري 94 بودم الان 96 شدم. شايد به خاطر وزنم نداد ...

جدیدا سونو رفتی? گرید جفتت چند بود?