سلام بچه ها کسی میتونی خوراکی های ماه هفت و هشت رو معرفی کنه که هم روی چهره بچه تاثیر داشته باشه هم باعث بشه خوب وزن بگیره.البته وقتی تاپیک تو این مدل موضوعات میذاری کسی زیاد جواب نمیده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نمیخورم فقط مولتی ویتامین پرگناکر لازمه لیدی میل؟بعضیا ازش بد میگن
لیدی میل رو واسه اون خانمی که ویار شدید داشت گفتم. چون خودمم بد ویار بودم. تا زایمانم حالت تهدع داشتم. همه وزن اضافه میکنن من ده کیلو وزن کم کرده بودم. ولی لیدی میل برای هر دو تا باردایم خوب بود
بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
الان که نباید ویار داشته باشی چقد بد اینجوری خیلی اذیت میشی مولتی ویتامین که میخوری؟
سر پسرم تا چهار ماه و نيم داشتم سر اين هنوز خوب نشدم يعني اولين چيزي که صبح ميخورم قرص ضد تهوع هست. نميدونم کي خوب ميشم. کلاً 2 کيلو اضافه کردم تا الان