2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترههههه😍😍

خوش قدم باشه انشالله من دوماه دیگه البته من خدا بخواد سزارینم 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
مامای همراه بگیر برای بارداری بعدیت عزیزمممم♥️

مممنونم عزیزم ۳تا بچه دارم دیگه نمیخوام😅

اولی که سز بودم دومی  با ماما۱۹ساعت درد کشیدم سومی ماما داشتم ولی تا رسیدم بیمارستان فول بودم اصلا نمیتونم باور کنم چجوری میشه که یه نفر بااون شدت دردها اصلا داد نزنه 

حتما روحیه ی فوق العاده قوی ای دارید الحمدلله 

خیر بچه ها تون رو ببینید

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

به همه اینجا روحیه میدم شاید باورتون نشه حتی یه بارم داد نزدم 😂😂♥️

حالا من پریود میشم چنگ میزنم به در و دیوار

اصلا زایمان رو در توان خودم نمیبینم😂

ایشالا سلامت باشید جفتتون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم شما هفته چند هستی؟تهوع داری؟ببخشید سوال میپرسم دیدم تیکرتو دیدم تقریبا منم تو هفته های شمام

من تو ۹هفته هستم

حالت تهوع این هفته شروع شده البته نه اونجور که اوق بزنم یه حالت گیجی و بی حالی و حالت تهوع مثل زمانی که ماشین آدم و میگیره چجور بگم زیاد تو ماشین میمونه آدم تو ترافیک اونجوری میشم

همش خواب آلوام

گشنم میشه اما غذا نمی‌خورم فقططط میوه میخورم مخصوصا پرتقال با نمک

تا اینجا که گفتم بارداری هلی قبلیم همین حالتارو اوایل بارداری داشتم

الان درد واژن شدید دارم سر پسرمم همینجور از اول درد داشتم اما اون موقع بخاطر پایین بودن و چسبندگی جفت بود که درد داشتم

الان بخاطر هماتوم

شما علایمت چیه

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من تو ۹هفته هستمحالت تهوع این هفته شروع شده البته نه اونجور که اوق بزنم یه حالت گیجی و بی حالی و حال ...

من این حالت ماشین گرفتگی که میگین دارم تقریبا پلی تهوعم دارم قرص نخورم فک کنم بالا بیارم ،بی قرارم خستم بی حالم حوصله هیجی ندارم ولی درد و اینا اصلا ندارم البته هرشب شیاف استفاده میکنم هفته هفتم هستم علائمم از هفته ۶شروع شد ،شما دمیترون مصرف نمیکنی؟