2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

50 بازدید | 5 پست

بچه ها پریودم ۵ روز پیش تموم شده، تنبلی تخمدان دارم شنیدم دمنوش نعنا فلفلی براش خوبه ولی میخورم دردی مثل پریودی می گیره کمرم و زیر دلم هم کمی درد می گیره، الان نشونه خدبیه به نظرتون یا نه؟ چون شنیدم میگن فعال شدن تخمدان ها درد داره... کسایی که تجربه دارن لطفا یه کمک بدین

اون دردش یک طرفست و واسه همه نیست ممکنه عفونت باشه 

ورزشایی لگن زیاد انجام‌بده خونرسانی ب لگنت زیاد شه قند رو‌حذف کن حتی شیره انگور و اینام حذف کن 

روغن رو کم کن روغن زیتون صنعتی رو‌غذات بریز 

آب لیمو‌ تازه رو سالادت بریز 

سالاد زیاد بخور 

سبزیجات زیاد بخور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دردش یک طرفست و واسه همه نیست ممکنه عفونت باشه ورزشایی لگن زیاد انجام‌بده خونرسانی ب لگنت زیاد ش ...

مرسی عزیزز خیلی خوب توضیح دادی🧡 فقط برای عفونت گفتی چیکار کنمم یعنی دمنوش رو قطع کنم؟ براش خطرناکه یا داره باعث پاکسازی میشه؟ 

مرسی عزیزز خیلی خوب توضیح دادی🧡 فقط برای عفونت گفتی چیکار کنمم یعنی دمنوش رو قطع کنم؟ براش خطرناکه ...

کلا من با اینجور دمنوشا خیلی جواب نگرفتم ک هیچ حس میکنم معده خراب کن هم هستن 

چون نعنا اسید معده رو زیاد میکنه 

واسه عفونت هم باید بری ی معاینه واژینال انجام بدی حتما چون ممکنه پنهان باشه من عفونتم ک درمان شد باردار شدم

کلا من با اینجور دمنوشا خیلی جواب نگرفتم ک هیچ حس میکنم معده خراب کن هم هستن چون نعنا اسید معده رو ز ...

معاینه که رفتم نکرد چون دخترم... و گفت یه عفونت سادس و زیاد بزرگش نکن