2777
2789
عنوان

طلاق با بچه سخته کیا جدا شدن

206 بازدید | 29 پست

زندگیم به پایان رسیده ولی نه حامی خوبی دارم نه پول چه کننننننم با این دل شکستم با این درد و غم چه کنننننم خدایا چرا منو نمیبینی کاش یه درد داشتم فقط  چرا این همه منو بدبخت کردی چرا 

هر جور فکر میکنم میبینم نه میشه بمونم نه میشه برم نه میتونم شرایط قبول کنم نه میتونم تغییر بدم امشب دلم بد گرفته کار همیشه منه دخترم مظلوم خوابیده از هیچی خبر نداره دلم واسش کبابه برام خیلی دعا کنید خدا معجزه کنه برام میگن دعای شما گیراست 😭😭😭

منم مثل توام'دخترم عین فرشته ها خابیده'من قرار گزاشتم با خودم تا یکسال دیگه تا میتونم پول و طلا جمع بکنم اگر شوهرم درست نشد میرم با دخترم چون قرص اعصاب میخوره حضانت بهش نمیدن و منم راحت مبرم با بچم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام'دخترم عین فرشته ها خابیده'من قرار گزاشتم با خودم تا یکسال دیگه تا میتونم پول و طلا جمع ...

من بچمم میده بهم منتهی من هیچی ندارم نه پول نه خونه هیچی پدرمم همینطور 

شوهرم آدم نیست یعنی آدم زندگی نیست آدم من نیست

دست بزن داره.؟ 

خسیسه؟ 

خیانت کاره؟ 

سر کار نمیرهـ. 

معتاده؟ 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

عزیزم خدا که از هر عیبی منزه هستچرا میگید خدابهتره برگردیم ببینیم خودمون چکار کردیم، درسته؟!

چیکار کردم هیچی ولی بخوای تا صبح دردام مشکلاتم بگم ببین کجا خدا بهم نگاه کرد اصلا یادش هست من هستم 

دست بزن داره.؟ خسیسه؟ خیانت کاره؟ سر کار نمیرهـ. معتاده؟

خیانت رفیق بازه مشروب خوره به فکر هیچی نیست هیچی فقط خودش خوش باشه دیگه چیزی براش مهم نیست آبرو شخصیت زندگی پول آینده بچه و...اونقدر زیاده که 

خیانت رفیق بازه مشروب خوره به فکر هیچی نیست هیچی فقط خودش خوش باشه دیگه چیزی براش مهم نیست آبرو شخصی ...

باز خوبه بچه رو بهت میده

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔