2777
2789
عنوان

این اتفاق برای شما هم افتاده تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 44 پست
اثر داره

من دیگه داشتم ب قهقرا میرفتم 

کلا چشم خیلی روم میفته 

دختر جذاب خفنی نیستم ولی بدجور روم میفته 

یه آقایی هست بهش زنگ زدم گفتم چیکار کنم سرکتاب باز کرد گفت یه چشم بزرگ روته 

چرا فلان کارتو اعلام کردی 

سریعا یه مرغ سفید قربونی کن و برسون دست نیازمند صدقه مرغ رو 

اسپند هم سر اذان ظهر و مغرب دود کن توی خونه 

امروز صبح مامانم رفت اینکارو کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدیث کسا بخونید یا تو خونه دائم پخش کنید ،اینو خودم تجربه کردم دعوا وجروبحث از بین میره،چند وقت پیش ...

جدی واقعا جوابه؟؟ اگه حل بشه واقعا مشکلمون ک هر روز دعواتون میکنم

یه گوسفند قربونی کنیدهر روز صدقه بدینوقت اذان صدای تلویزیون رو زیاد کن صدای اذان توی خونت بپیچه چها ...

باورت میشه عزیزم من کلا نمازام میخونم سر وقت ولی از وقتی این اتفاقا میوفته شروع کردم نماز شب هم میخونم هر شب هر روز قرآن میخونم اما اثری نداره قشنگ جو سنگین خونه رو احساس میکنیم هممون 

خونه ی ماهم همینه خواهر بزرگم پنج شیش ساله ک افسردگی شده اصلا تو جمع نیست من خودم عصبیم بابام همش بد ...

مرسی مهربونم ایشالله مشکل شما هم حل بشه واقعا خیلی سخته آدم از زندگی سیر میشه 😞

اره اتفاقا دیگ ببین چطوریه دیگ همسایمون امروز گفت قربونی کنید رفع بلا بشه ازتون اصلا عادی نیست اینهم ...

ماهم از وقتی ماشینمونو عوض کردیم بچم همش مریضه،همسرم میگه باید قربونی بکشیم ،حالا ماشین خیلی معمولی خریدیم که همه دارن اونم با هزار گرفتاری خریدیم اطرافیان ما بیشترشون وضع مالی خوبی دارن اونوقت کوچکترین چیزی که می‌خریم اونقد حرف میارن توش

اثری هم داشت ؟دلیلی داره که حتما باید مرغ سفید باشه؟

ما اولین بار بود این قربونی رو کردیم 

یه آقایی ۲ روز پیش برام سرکتاب باز کرد گفت سریعا این کارو کنید 

امروز بهش زنگ زدم گفتم قربونی رو کردیمر

گفت صبر کن اوضات کم کم مثل قبل میشه 

اگه وسعتون میرسه حتما شده یه قربونی بدین یا اگه دلشو ندارین صدقه بدین. سعی کنید موقع اذان مغرب اسپند ...

ممنون عزیزم حتما انجامش میدم صدقه رو هر روز بابام قبل بیرون رفتن می‌زاره از اول عادتشه ولی تو این چند ماه چنان کارمون گره افتاده که همون صدقه هم نمی‌تونیم بزاریم

راست و دروغش نمی‌دونم از یکی شنیدیم که یکی از فامیلا برامون دعا گرفته ولی چون اعتقادی نداشتیم هیچ کاری نکردیم 

من صبحا آیت الکرسی میخونم و قرآن میخونم و صلوات می‌فرستم از فردا حتما چهار قل هم میخونم لطفا واسم دعا کنید تموم شده این شرایط مزخرف هر چه زودتر خسته شدم دیگ