2777
2789

من و خانوادم چندین ماهه همش پشت سر هم بد بیاری و بلا سرمون میاد یعنی به هر دری می‌زنیم نمیشه هر راهی امتحان میکنیم نمیشه همش پشت سر هم اتفاقاتی بد برامون میوفته طوری که دیگ واقعا دلم میخواد خودمو بکشم اصلا تحمل فضای خونه برامون سخته از هر لحاظ داریم اذیت میشیم هر چقدر هم دعا و نماز میخونم اصلا اثری نداره همش مریضیم و اتفاقات بدی برامون میوفته بنظرتون چیکار کنم واقعا دیگ تحمل نداریم خیلی عذاب میکشیم کسی تجربه کرده این شرایط چیکار کردین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ی ماهم همینه خواهر بزرگم پنج شیش ساله ک افسردگی شده اصلا تو جمع نیست من خودم عصبیم بابام همش بدبیاری میاره از اونور همش دعوا داریم و خونمون تو تنشه هعییی چی بگم ایشاالله که بهتر بشین💞

من الان تو همین شرایط هستم

خیلی شرایطه بدی حتی نفس کشیدن هم سخته همش پشت سرم هم مریضی و بد بیاری و بی پولی و تصادف و به هم خوردن زندگی من همش در عرض چند ماه پشت سر هم اتفاق افتاده 

اگه وسعتون میرسه حتما شده یه قربونی بدین یا اگه دلشو ندارین صدقه بدین. سعی کنید موقع اذان مغرب اسپند دود کنید و آیت الکرسی و ۴قل بخونید هر روز اول صبح. حسود زیاده اگه حسادت هم نباشه اگه کسی حسرت چیزی به دلش باشه و چشمش دنبال زندگی آدم باشه هم اینطوری میشه

خونه ی ماهم همینه خواهر بزرگم پنج شیش ساله ک افسردگی شده اصلا تو جمع نیست من خودم عصبیم بابام همش بد ...

حدیث کسا بخونید یا تو خونه دائم پخش کنید ،اینو خودم تجربه کردم دعوا وجروبحث از بین میره،چند وقت پیش تو یه روضه خانومه میگفت حدیث کسا وقتی خونده میشه فرشته ها تو اون خونه رفت و آمد میکنن و جلوی جدل و بحث گرفته میشه

یه گوسفندی اگر ندارید خروسی چیزی بکشید رفع بلا بشه

اره اتفاقا دیگ ببین چطوریه دیگ همسایمون امروز گفت قربونی کنید رفع بلا بشه ازتون اصلا عادی نیست اینهمه اتفاق بد میوفته براتون