2777
2789
عنوان

کاربرها یه لحظه میاین😊

171 بازدید | 28 پست

چرا کاربر هایی که به دروغ نوشتن کاربری دست دو نفره باور میکنید حتی مدل تایپشون و ادبشون و تکه کلام هاشون یکیه😐فقط یه سرپوش هست برای دروغ هاشون

اونایی که با صداقت نوشتن کاربری دست دو نفره رو کاری ندارم

✒️متاهل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندین مورد دیدم که مثلا تو یه تاپیک یادش رفته 

گفته مجرد هستم با اینکه تاپیک هاشو همش در مورد خیانت و 

دعوای زن و شوهری هست 

تا بهش گفتن مگه تو متاهل نیستی

سریع گفته کاربری دست دو نفره 

اینو من خودم به چشم دیدم تو یه تاپیک دروغش ثابت شد 

چندین مورد دیدم که مثلا تو یه تاپیک یادش رفته گفته مجرد هستم با اینکه تاپیک هاشو همش در مورد خیانت و ...

از سرکار گذاشتن بقیه چی بهشون میرسه

نمیخوام بگم زرنگم ولی از چند سال توی سایت بودن تقریبا فرق فیک و حقیقت رو میتونم تشخیص بدم با این که میگیم فیکه اسی هم محو شده کاربر ها حرص اسی رو میخورن که ال کن بل کن

✒️متاهل

چندین مورد دیدم که مثلا تو یه تاپیک یادش رفته گفته مجرد هستم با اینکه تاپیک هاشو همش در مورد خیانت و ...

میدونی جالبیش چیه یه دفعه من دروغ یه نفر رو به روش اوردم تو تاپیکش بعد بقیه ریختن سرم که به تو چه که میری تاپیکاش و کنجکاوی میکنی شاید دست دو نفره

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
میدونی جالبیش چیه یه دفعه من دروغ یه نفر رو به روش اوردم تو تاپیکش بعد بقیه ریختن سرم که به تو چه که ...

همون دیگه سادگی بعضی کاربر ها کار رو به اینجا رسونده هر کس تخیلات ذهنش رو بیاد اینجا بگه

✒️متاهل

همون دیگه سادگی بعضی کاربر ها کار رو به اینجا رسونده هر کس تخیلات ذهنش رو بیاد اینجا بگه

والا بخدا انگار مریضن 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
از سرکار گذاشتن بقیه چی بهشون میرسهنمیخوام بگم زرنگم ولی از چند سال توی سایت بودن تقریبا فرق فیک و ح ...

وای دقیقا منم قشنگ تشخیص میدم 

اون کاربر که اسمش گناهکار بود 

تاپیک های دروغ میزد 

از خیانت و این چیزا 

من چندین بار گفتم دروغ هست همه ریختن رو سرم که قضاوت نکن تو هیچی ازش نمیدونی 

کارماش سر خودت میاد بهش تهمت میزنی

یه مدت بعدش تاپیک زد حلالم کنید همه تاپیک هام دروغه 

یکی دیگه اش می‌گفت دو ماهه ازدواج کردم حامله ام شوهرم دست بزن داره می‌خوام طلاق بگیرم 

همه فحش میدادن به شوهرش 

از طرز صحبتش می‌فهمیدم دروغ میگه 

گفتم شما همه تاپیک هات جنجالی هستن دوباره کلی حرف بارم کردن 🥲😂 خودش تاپیک زد می‌خوام اعتراف کنم که 

همه تاپیک هام دروغه و مجرد هستم حلال کنید