2777
2789
عنوان

کاربرها یه لحظه میاین😊

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست
وای دقیقا منم قشنگ تشخیص میدم اون کاربر که اسمش گناهکار بود تاپیک های دروغ میزد از خیانت و این چیزا ...

من که حلال نمیکنم خیلی ها واقعا حرص میخورن خیلی ها از ازدواج زده میشن

✒️متاهل

وای دقیقا منم قشنگ تشخیص میدم اون کاربر که اسمش گناهکار بود تاپیک های دروغ میزد از خیانت و این چیزا ...

وا چشونه خدایی چی گیرشون میاد آخه 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندین مورد دیدم که مثلا تو یه تاپیک یادش رفته گفته مجرد هستم با اینکه تاپیک هاشو همش در مورد خیانت و ...

هزار بار لایک 👋

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

این سوال منم هستیه کاربر میرآبل هست یکی ۱۸ ساله با دوست پسر یکی ۲۲ ساله با همسر ۴ هفته ازدواج کرده😐 ...

از قدیم گفتن دروغگو کم حافظس ،اینا بخاطر اینکه دروغ میگن و یکی سوتی شونو میگیره میگن کاربری مال شصت نفره🤣

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من که حلال نمیکنم خیلی ها واقعا حرص میخورن خیلی ها از ازدواج زده میشن

دقیقا 

اصلا خانم های اینجا میگن ما نسبت به شوهرمون شکاک شدیم 

از بس تاپیک خیانت خوندیم 

مجردها همه از ازدواج فراری شدن میگن دیگه مردی نیست که خیانت نکنه

انقد افکار همه رو تغییر میدن در آخر میگن حلال کنید دوستان 

از سرکار گذاشتن بقیه چی بهشون میرسهنمیخوام بگم زرنگم ولی از چند سال توی سایت بودن تقریبا فرق فیک و ح ...

اصلأ نوع گفتار معلومه فیکه یا واقعی ، 

آخه مدل حرف زدنشون یکیه حتی مدل فحاشی😂😂😂

بخاطر همین لو میرن دیگه

یه سریا هستن شیفته جلب توجه هستن و این که عده ای پیگیرشون باشن 

معمولا کسایی که بیکار هستن و هیچ سرگرمی ندارن 

نی نی سایت بهترین گزینه هست که خودشون رو سرگرم کنن 

تجربه هم نشون دادن که فقط تاپیک های مربوط به خیانت و دست بزن داشتن شوهر و 

تحقیر شدن توسط شدن هست که بازدید زیادی میگیره و همه پیگیر میشن 

پس تاپیکی با این موضوع انتخاب میکنن 

وقتی میبینن همه پیگیرشون هستن بهش توجه می‌کنن  حس خوبی بهشون دست میده 

و هی این کارو تکرار می‌کنن 

یا مثلاً یه کاربر دیگه عکس یه بنده خدایی رو که تصادف کردن بودن از اینستا برداشته بود می‌گفت شوهرم هست تصادف کرده به رحمت خدا رفته 

دارم میمیرم حالم بده 

در آخر  یه نفر اومد گفت این آقا رو میشناسم 

الان خانمش توان اینکه از جاش بلند شه رو نداره دنیا رو سرش خراب شده 

چطوری می‌تونه بیاد تاپیک بزنه

دیگه استارتر هم بعد از اینکه دروغش ثابت شد کلا دیگه رفت هیچ خبری ازش نشد 

هیچی ی مشت مریض روانی هستن که میان چرند و پرند میگن،شنونده باید عاقل باشه، اگه تاپیکی که معلوم میشه فیکه کسی نظری نده ،خود بخود تعدادشون کم میشه 

هر چند وقت یکبار هم خواب نما میشن میان میگن ، دوستان ببخشید منو حلال کنید من دروغ گفتم ،فلانه بیساره ، 

یه سریا هستن شیفته جلب توجه هستن و این که عده ای پیگیرشون باشن معمولا کسایی که بیکار هستن و هیچ سرگر ...

یه مشت مریضن

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲