میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 عنوان از استرس خواب نمیرم 379 بازدید | 5 پست فردا صبح خواهر همسرم باید سزارین بشه . دکترش دختر عممه . خودش خوابیده من از استرس خواب نمیرم 😑 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام 1396/09/20 | 01:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلیابانو عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 3784 اخــی چه مهربون😍 من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
z_hra عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1242 خوش بحالش یعنی یک همچین روزی واسه منم میرسه.....ایشالا بچش صحیح سالم بدنیا بیاد
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 اخــی چه مهربون😍 از ترسمه . مادرشوهرم برام کلی خط و نشون کشیده که وای بحالم اگه بلایی سر دخترش بیاد . تاپیک قبلمو بخون بخاطر حرفاش استرس گرفتم « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 خوش بحالش یعنی یک همچین روزی واسه منم میرسه.....ایشالا بچش صحیح سالم بدنیا بیاد انشالله برای جفتمون برسه به زودی 💖ممنونم « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
میمونمت مدیر استارتر عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 اخــی چه مهربون😍 امضات یکی از اهنگاییه که باهاش خیلی با همسرم خاطره داره « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام