2777
2789

قبلنا چقد سالنامه همینجور میدادن ولی اللن هرجا میرم همش سالنامه هارو میفروشن ، گرونم هستن دم دکه ها و لوازم تحریریا همش میبینم دفتر سالنامه رو میفروشن ۲۰۰ یا ۱۸۰ 

چون شروع کردن فروختن دیگه جایی راحت گیر نمیاد 🫠

جایی میشناسید رایگان بدن یا قیمیت ارزون بفروشن؟ 

کلا پیج یا سایت سراغ ندارید دفترای جلد سخت یا چرمی به قیمت ارزون بفروشن؟ 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

واای ارهععع

برا ما میاوردن ۲۰ ۳۰ تایی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من ک عاشق سالنامه اس خیلی ناراحته و میگ قبل ۱۰ تایی میاوردن پخش میکردن جلو مغازه ها

ارهههه 

بابای من کارگاه جوشکاری داره اهن که میخرید کلی از طرف خودشون بش سالنامه میدادن ولی الان گدا شدن دریغغغغ از یدونه 

چون هزینه چاپ واقعا بالا رفته. تبلیغات هم بیشتر آنلاین شده   از اینا‌ مهمتر دیگه کسی خیلی چیزی رو با دست نمینویسه همه چی کامپیوتریه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چون هزینه چاپ واقعا بالا رفته. تبلیغات هم بیشتر آنلاین شده از اینا‌ مهمتر دیگه کسی خیلی چیزی رو با ...

حیف 

من کارم اینه رو دفترای جلد سخت ساده کار دست ساز با تکسچر و رنگ انجام بدم دفترام ته کشیدن دیگه 

میرم جایی بخرم مخم سوت میکشه از قیمت دفترا 

حیف من کارم اینه رو دفترای جلد سخت ساده کار دست ساز با تکسچر و رنگ انجام بدم دفترام ته کشیدن دیگه می ...

برو خیابون انقلاب از انتشاراتیا عمده بخر یا ازشون بخواه دفاتری که ایراد چاپی جزئی دارن رو بهت بدن. سررسیدهای تاریخ گذشته رو هم میتونی با قیمت خیلی پایین بخری. ولی در کل اگه شغلت اینه بهتره صحافی یاد بگیری

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
برو خیابون انقلاب از انتشاراتیا عمده بخر یا ازشون بخواه دفاتری که ایراد چاپی جزئی دارن رو بهت بدن. س ...

من اهوازم🫠🫠