2777
2789

الْسَلامُ عَلی اَسیر الْکُروباتْ وَقَتیْلِ الْعَبَراتْ اَللَهُّمَ اِنّی اَشهَدهُ اِنّهُ وَلیِّکْ وَابْنِ وَلیِّک وَصَفّیِک وَابْنِ صَفیِّکْ الْفایزٌ بِکَرامَتِکْ اَکْرَمْتَهُ بِالْشَهادَتْ وَحَبَوْتَهُ بِالْسَعادَتْ وَاَجْتَبیتَهُ بِطیبٍ اَلْوِلاده. هرکه خدا را‌؛ آنگونه که سزاوار اوست بندگی کند. خداوند بیش از آرزوها و کفایتش به او عطا می کند. (حضرت امام حسین علیه السلام) 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ببخشید اینجامیپرسم. یعنی اگریه نفر بی دلیل به یه نفرحمله کنه باچماق وطرف رابزنه وماشینش راخوردکنه حک ...

دیه و حبس از بابت ضرب و جرح. واز بابت ماشینش طبق ماده 677 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1403.3.30 می تونه شکایتی تحت عنوان تخریب مطرح کنه. که مجازاتش حبس و جزای نقدی. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیه و حبس از بابت ضرب و جرح. واز بابت ماشینش طبق ماده 677 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1403.3.30 می تو ...

ممنون عزیزم که جواب دادید. کاش قانون واقعا قانون باشه. حالاکه ازروی ظاهر قضاوت کرده وگفته نه این ادم نمیتونه این کاررابکنه. 

❤️❤️

دیه و حبس از بابت ضرب و جرح. واز بابت ماشینش طبق ماده 677 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1403.3.30 می تو ...

اگر کسی فحاشی کنه وبعد تهدید کنه بگه سرت رامیبرم میزارم روی سینه ات ببین کی گفتم  حکمش چیه؟ مدرک اثبات جرم هم داشته باشم. 

❤️❤️

اگر کسی فحاشی کنه وبعد تهدید کنه بگه سرت رامیبرم میزارم روی سینه ات ببین کی گفتم حکمش چیه؟ مدرک اثب ...

مجازات فحاشی ماده 608 قانون مجازات اسلامی تعزیرات. شلاق و یا جزای نقدی 20 میلیون تا80 م تومان. و مجازات تهدید به ضرر نفسانی و قتل ماده 699ق.م.ا.که تا74 ضربه شلاق و حبس 2ماه تا 2سال.

مجازات فحاشی ماده 608 قانون مجازات اسلامی تعزیرات. شلاق و یا جزای نقدی 20 میلیون تا80 م تومان. و مجا ...

ببخشید میتونم ازتون راهنمایی بگیرم؟ اگه میشه بیاید خصوصی یه موقع شناسایی نشم که قصیه راتعریف کنم

❤️❤️