2777
2789

اصلا این احساس رو کردین؟

چیشد که باعث شد همچین حسی داشته باشید؟

چیکار‌ کردین؟

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

من هیچوقت همچین حسی رو تجربه نکردم

اما دوستم خیلی تحت تنش بود آنقدر که تصمیم گرفت مهاجرت کنه و الان کاناداس.

همیشه که بیرون میرفتیم در مورد این موضوع صحبت میکرد

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی که به داداشم بیشتر اهمیت دادن و خاسته های من مهم نبود براشون

اکثر خانواده های ایرانی یجوری علاقه به پسرا شون دارن انگار قراره پسر شون از تاجو تخت شون محافظت کنه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
من هیچوقت همچین حسی رو تجربه نکردماما دوستم خیلی تحت تنش بود آنقدر که تصمیم گرفت مهاجرت کنه و الان ک ...

بازم خداروشکر تصمیم خوبی گرفت

من هیچ وقت به این حس نرسیدم

۱۸ سالم که شد دانشگاه تهران قبول شدم و رفتم خابگاه

خودمون شهرستان بودیم منم بچه کوچیک خونه

کسی کاری به کارم نداشت

ترم اخرم خاستگار اومد و ازدواج کردم