2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از۱۷شالگی تا الان ک ۲۳سالمون۶سال

بسلامتی عزیزم انشالله ک بشه ببخشید از کجا فهمیدی دوست داره ، اینکه نترسیدی ت این ۶ سال ول کنه بره

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

بسلامتی عزیزم انشالله ک بشه ببخشید از کجا فهمیدی دوست داره ، اینکه نترسیدی ت این ۶ سال ول کنه بره

خب مفصله

هر رابطه‌ای بالا و پایین داره ی روز ممکنه فک کنم دوسم نداره اما دوباره بهم نشون میده که اشتباه کردم

رابطمونو جدی میگیره ب خانوادش معرفیم کرده. تو عصبانی ترین حالت ممکنم باهام درست رفتار میکنه. بهم احترام میزاره مطابق نظرم تصمیم میگیره و رفتار میکنه. حتی قید ماشینی ک دوس داشت همه عمرش رو زد و ب سلیقه من ماشین خرید

آدم رها کردن نیست

اگه مشکلی باشه میاد حرف میزنه درموردش و دنبال راهکار میگرده

ببین نمیتونم همه‌چیو بگم ولی از یه طوفانهایی‌ براومدیم ک خیلی زن و شوهرایی ک ده ساله باهمن نمیتونن

خب مفصلههر رابطه‌ای بالا و پایین داره ی روز ممکنه فک کنم دوسم نداره اما دوباره بهم نشون میده که اشتب ...

خوشحالم برات عزیزم فرد درستو پیدا کردی🥹💓

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...