2777
2789
عنوان

طلا بفروشم ماشینمو عوض کنم

1153 بازدید | 72 پست

یا ۳ سال صبر کنم و  همچنان طلا بخرم خونمو ارتقا بدم؟

تازه اومدم خونه ی جدید ولی اگر ۳ سال دیگه طلا بخرم میتونم خونه ی بزرگتری بخرم 

شما باشید چیکار میکنید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشینتون چیه؟

چقدر کم دارید؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

ماشین ‌ . 

اگه خون بخوای ارتقا بدی بعدا میتونی ماشینتو بفروشی . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

خونمو عوض میکنم یا ی خونه دیگه میخرم میدم اجاره وام میگیرم با پول اجاره وامم پرداخت میکنم ی ماشین خو ...

بخوام خونه ی دیگه ای بخرم الان باید کل طلاهامو بفروشم که نمیخوام اینکارو بکنم گفتم در حد ۵۰ گرم بفروشم ماشین عوض کنم

ماشین ‌ . اگه خون بخوای ارتقا بدی بعدا میتونی ماشینتو بفروشی .

خودمم همین فکرو میکنم.همسرم میگه تا ۲ سال دیگه ماشین از قیمت میوفته

حالا تصادفات و اینا که بماند.‌‌..