2777
2789
عنوان

دردودل

259 بازدید | 27 پست

درود بر همگی

شبتون نیک

دوستای عزیززززم الهی که همگی از ته دل شاد و  زندگی هاتون بر کامتون شیرین باشه. الهی آمین.

دلم گرفته خواستم باهاتون دردودل کنم شماها که ازدواج کردید کدوماتون با پدرومادر اختلاف سلیقه و اختلاف فکری و عقیده ای خیلی زیاد داشتید، و چطور حلش کردید و کلا چکارکردید چون من اصن نمیتونم سلامت باشم خیییییلی رو مخ من هستن خستم کردن از زندگی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با مادم مشکل داشتم و الانم زیاد نتونستم حلش کنم ولی هر دو باهاش کنار اومدیم

یه جورایی مامانم قبول ککرده که با من فرق داره افکارش. ولی باهاش که حرف میزنم گاهی وقتا یهو میگه باخودش آروم میگه خسته شدم از کارات بعد حرفی که خودش دوس داره و براش جالبه رو از گوشیش میخونه توقع داره منم بگم به به چه چه .

منک مجردم توشرایطتمم نیستم نمیتونم کمکت کنم زیاد اختلاف عقیده ای نداریم ولی میتونی باشون منطقی حرف ب ...

دوس جون منم مجردم عزیزدلی ، بهش گفتم قبول هم کککرددده ولی گاهی وقتا که باخودش میگه خسته شدم ازت😔 خیلی ناراحت میشم. انگار من خسته نشدم منم مشکلات خودمو دارم منم همدم میخوام تو که همدم داری بابامو داری. من کی پیشمه.

دوس جون منم مجردم عزیزدلی ، بهش گفتم قبول هم کککرددده ولی گاهی وقتا که باخودش میگه خسته شدم ازت😔 خی ...

پیش میاد عزیزم منم بعضی وقتا ازشون زده میشم و ناراحت میشم ولی میدونی من حرف دلمو بشون میزنم نمیذارم کینه بشه وحرص بخورم منم کسیوندارم تنهام 

پیش میاد عزیزم منم بعضی وقتا ازشون زده میشم و ناراحت میشم ولی میدونی من حرف دلمو بشون میزنم نمیذارم ...

منو داری دوس جونم. منو داری. اگه البته خواستی باشم پیشت. 😢😢😢😔