2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جورایی مامانم قبول ککرده که با من فرق داره افکارش. ولی باهاش که حرف میزنم گاهی وقتا یهو میگه باخو ...

اصلا نشون نده ک ناراحت میشی یا هر احساسی ک داری 

مشکل من بجایی رسیده بود که اخرش گفتم تو کارای من دخالت نکن و هر دو ناراحت میشدیم 

اخرشم بعد کلی بحث و گریه و جدل در موردش حرف نزدیم

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!
مجردم؛با پدر مادرم یوقتایی اختلاف پیش میاد ولی چون اصللللللللا حوصله بحث و کش دادن مسئله رو ندارم سک ...

عه دووورازجونتون خدانکنه. الهی دشمنات خفه شن. میفهمم حسشو نداری مث منی. ولی من گاهی صبرم تموم میششه😢😢😢😢😔

اصلا نشون نده ک ناراحت میشی یا هر احساسی ک داری  مشکل من بجایی رسیده بود که اخرش گفتم تو کارای ...

چشم دوس جون سعی میکنم.😢😔🙂😔

دورازجونت خدانکنه کسی ناراحتت کنه .

چشمت بی بلا خانومی ایشالا ک مشکلتون حل بشه🌼🌼

الهی آمین. ممنون دوس جون گل جمالته از خدامه حل بشه به آرامش برسم .ولی ظاهرا که بعیدمیدونم. الهی که تو هم همینطور پدرمادرت قبول کنن که علایق و سلایق افراد حتی یک خانواده هم میتونه خییییلی متفاوت باشه و اصلا شباهتی به هم نداشته باشن و الهی که تو هم زندگی بر کامت شیرین بشه و شیرین بمونه تا همییشه. الهی آمین.☺🙂😊

الهی آمین. ممنون دوس جون گل جمالته از خدامه حل بشه به آرامش برسم .ولی ظاهرا که بعیدمیدونم. الهی که ت ...

زنده باشی عزیز دل❤

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!

منم دلم گرفته. دنيا چقد جاي بديه. زندگي چقد سخته. 

كاش توي اين دنيا به چيزي وابسته نبودم. نه پدر نه مادر نه برادر نه شوهر.نه مالو منال. فقط خدا بودو خدا

حيف كه نيستو من هزار هزار وابستگي دارم كه غم از دست دادن هركدومشون داره ذره ذره وجودمو ميگيره و خدا رو روز به روز داره ازم دورتر ميكنه

منم دلم گرفته. دنيا چقد جاي بديه. زندگي چقد سخته.  كاش توي اين دنيا به چيزي وابسته نبودم. نه پ ...

دوووورازجونتون خدانکنه. الهی که جون دشمناتونو خدا ذره ذره بگیره. الهی آمین.

الهی که همیشه سلامت باشید الهی آمیین .

منم دلخوشیم به خواستگارمه که با وجوداینکه هنوز شرایط ایجاد نشده بزارم بیان ولی ظاهرش که بامعیارام همخونی داره‌. 

الهی که همه برا زندگی همیشه دلخوشی داشته باشن الهی آمیین.