2777
2789
عنوان

چرا زندگیم به اینجا رسید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4045 بازدید | 151 پست
چرا دوستت نداره اخه علتش چیه

نمیدونم اوایل دوسم داشت خودش منو انتخاب کرد خیلی خوشحال بود که به هم رسیدیم ولی یه مدت بعد نامزدی رفتارش عوض شد خانوادشم خیلی دخالت میکردن و روش تاثیر میذاشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم اوایل دوسم داشت خودش منو انتخاب کرد خیلی خوشحال بود که به هم رسیدیم ولی یه مدت بعد نامزدی رف ...

مثل شوهر من اما اونو کسی اونقدر دخالت نکرد تو کاراش اون واسش زود بود رن گرفتن 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
من گفتم اونم موافقت کرد 

همین الان جلوشو بگیر این دوست منم اردیبهشت خودش پیشنهاد طلاق و به شوهرش داد و گفت مهریه و...نمیخوام اونم قبول کرد و توافقی کمتر از ۲ هفته همه چی تموم شد الان مثل چی پشیمونه همش میگه کاش زمان به قبل بر میگشت بخدا نمیتونی طاقت بیاری الان دخترهای مجردش خواستگار ندارن چه برسه به زنه مطلقه 

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

ببین ما یکی از اقواممون طلاق گرف البته بچه هم نداشت فهمید شوهرش معتاده خودش و خانوادش هم خیلی راضی نبودن و همش یه جوری به گوش پسره می رسوندن که حالا بیاین اشتی کنید و اگه ترک کنه ما کوتاه میایم ولی دیگه طلاق گرفتن چند سال بعدش دختره دوباره ازدواج کرد و واقعا خوشبخت شد شوهرش خیلی خوبه و یه بچه داره الانم دومیو حاملست...

عزیزم به این فک کن که خدا راه جدیدی گذاشته جلو پات اینقدر ضعیف نباش بذاز شوهرت حسرت بخوره از اینکه ترو از دست داده به خودت بیا و پاشو یه زندگیه دوباره ای بساز تو به نظرم خیلی خوش شانسی که بچه هم نداری می تونی از نو همه چی رو شروع کنی بذار کسی که می بازه اون باشه نه تووو

اگه واقعا از زندگیت راضی هستی همین الان غرور و بزار کنار و زنگ بزن و باهاش حرف بزن بگو که خودشو ز ...

از زندگیم راضی نیستم خیلی اذیت میشدم اصلا منو حساب نمیکرد برام ارزش قائل نبود تنهام میذاشت خیلی مغرور بود به خانوادم بی احترامی میکرد دست بزن داشت و...

نمیدونم چه مشاوری رفتی هانا ولی ما روانشناسی ها و مشاورها حق گفتن طلاق نداریم فقط میتونیم بگیم بمونی ...

مشاوری که از دادگاه فرستادن همونی بود که قبلانم رفته بودم پیشش و درجریان مشکلاتمون بود 

حتی گفت از شوهرت بدم اومد گفت شما خیلی باهم فرق دارین و ازین حرفا

مشاوری که از دادگاه فرستادن همونی بود که قبلانم رفته بودم پیشش و درجریان مشکلاتمون بود  حتی گف ...

از چ نظر وابسته خانوادش بود عزیز؟

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤

ببین خودت بهتر از هر کسی شوهرتو میشناسی دوست من چرا پشیمون شد چون شوهرش ایده ال کامل بود فقط بدیش این بود که تعصب خانوادشو داشت و دفاع بیجا میکرد و....ولی من خودم میگم وقتی مردی خیانت کنه یا معتاد باسه یا دست بزن داشته باشه حتما باید طلاق گرفت ببین اگه چیزی که بتونی تحمل کنی تحمل کن 

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین