2777
2789
عنوان

چرا زندگیم به اینجا رسید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4045 بازدید | 151 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق مشکلات خاص خودشو داره خصوصا تو جامعه ما که وقتی خانومی طلاق میگیره و بچه هم نداره هزار جور حرف و حدیث پشت سرش درمیاد مردم حتی به بیرون رفتنشم حرف درمیارن 

فکراتو بکن بعد 

طلاق تو ایران بدارین چیزه بخدا دیدم که میگم دوستم بود اگه خارج بوده یه لحظه هم فکر نداشت ولی تو ایران طلاق بدبخترشدن زنه فقط برای اعتیاد و خیانت طلاق حایزه تو ایران بنظرم

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

نمیدونم چه مشاوری رفتی هانا ولی ما روانشناسی ها و مشاورها حق گفتن طلاق نداریم فقط میتونیم بگیم بمونی این راه پیش روته طلاق بگیری این راه خود مراجع باید انتخاب کنه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

وقتی احترام تو اون خونه نداشتی‌

وقتی زیر دست و پاش کبود می شدی

چرا نازاحتی

حتما تصمیمت درسته

بچه نداری

و آینده مال توئه

یه دوره سخت خواهی داشت

و وقتی این دوره رو بگذرونی

و بتونی خیلی سریع خودتو پیدا کنی

می فهمی تصمیم درستی گرفتی

خدا روشکر بچه نداری