2777
2789
عنوان

ژل فول فیس دکتر خوب میشناسین

344 بازدید | 12 پست

من این دکتر رو دیدم توو اینستاگرام خوشم اومده 

dr_farzad_daeinejad

Dr.farahani.outline
dr_yazdani_org

دکتر خوب دیگه میشناسین؟؟ اصلا نمیخوام پلنگ بشم و میخوام کاملا طبیعی باشه

تهران یا نهایت کرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومین ایدی ک گذاشتی هزینه هاش خیلی بالاست لامصب

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
سلام عزیزم الان بیرونمولی طراح صورت مارال بیوتی طراحیش جالبه و پلنگ طور نیستهمچنین امیر هاشم لو هم خ ...

مرسی عزیزم ریپلای میکنم

لطفا بعدا برگشتی بهم بگو

دکتر خود من که ازش خیلی راضیم 

خانم دکتر ریحانی 

تخصصشو از فرانسه گرفته دوساله پیشش میرم من PRP میکنم پیشش

توی چهارراه فرزانه نبرد شمالیه خیابون پیروزی

بعد منشیش یهو اومد تو خطاب به من گفت میخوای ژلم تزریق کن قشنگ میشی دکترم گفت اصلاااا این اگرم بخواد من براش نمیزنم همه چیش اندازه ست 

نخواستم پز بدم ها یعنی میگم از ایناییه که الکی کار نمیکنه دقت میکنه یه صورت مشتریش 

دستشم خیلی فرزه سرعتی کار میکنه 

کارشم عالیه 

کار تزریق ژل و بوتاکسشم دیدم کاملا قرینه و تمیز انواع ژل هم داره با قیمت های مختلف هر کی به اندازه که بخواد انجام میده براش 

الان prp رو من پیشش ۴و نیم دادم 

دومین ایدی ک گذاشتی هزینه هاش خیلی بالاست لامصب

هزینش مهم نیست

برام مهمه طبیعی باشه و نکروز نده به هیچ عنوان

رو بینیم مثلا میترسم به هیچ عنوان فیلر نمیزنم چون مستعد نکروزه

همه اینایی م که گذاشتم پزشک عمومی ن یکم میترسم ولی متخصص خوب پیدا نکردم

هزینش مهم نیستبرام مهمه طبیعی باشه و نکروز نده به هیچ عنوانرو بینیم مثلا میترسم به هیچ عنوان فیلر نم ...

حتی اونایی که زیرچشمشون روفیلرکنن ممکنه نکروزبده¿

وطنم🇮🇷قربون الله وسط پرچمت بشم😘😍زنده بادایران وایرانی🇮🇷💚🤍❤️ 💚🤍❤️خدایاکشورعزیزم راازشرخائنان وطن فروش که ازویرانی آن شادمیشوندوهمچنان دم ازوطن پرستی میزنندحفظ کن💚🤍❤️ جوابت رونمیدم تابیشترفشاری بشی😉😘 

وای ایناچین دیگه خداروشکراین تاپیکوزدی اصلاتاحالااینونشنیده بودم میخواستم برم برای فیلرزیرچشم انقدرح ...

اگه پیش متخصص پوست یا پزشک عمومی با تجربه بزنی احتمال نکروز خیلی کمه. بیشترین قسمت بینی و خط خنده مستعد نکروزن

منم گودی چشم دارم و همه جور کرم و ابرسان استفاده کردم و همش کانسیلر به دستم

ولی برا گودی چشم حقیقت تنها راه فیلره

من یه بارم زدم پارسال ولی رفته الان