سلام خانما من یه دستبند خریدم نمیدونم چرا اون موقع زیاد فکر نکردم و یه دستبند سفید خریدم اومدم خونه بعد دوروز انگار دلمو زده و همه میگن اصلا شبیه طلا نیست و بدتر اینکه اصلا روش عددم نداره ولی یه جا دیگه بردیم گفتن طلاس بنظرتون عوض میکنن بعد دوروز ببرم؟الان عکسشو میزارم
تعویض که میکنن اما با قیمت کمتر ازتون برمیدارن، عکسشو بذار
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چه خوبه... من از این سبک دستبندا دوس دارم بدون طرحشو البته✨