2777
2789
عنوان

عکس دستبندی که خریدم

582 بازدید | 37 پست

سلام خانما من یه دستبند خریدم نمیدونم چرا اون موقع زیاد فکر نکردم و یه دستبند سفید خریدم اومدم خونه بعد دوروز انگار دلمو زده و همه میگن اصلا شبیه طلا نیست و بدتر اینکه اصلا روش عددم نداره ولی یه جا دیگه بردیم گفتن طلاس بنظرتون عوض میکنن بعد دوروز ببرم؟الان عکسشو میزارم

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

بز

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعویض که میکنن اما با قیمت کمتر ازتون برمیدارن، عکسشو بذار 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اینا رو هم قیمتشون چنده؟

چند گرمه خب؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چه خوبه... من از این سبک دستبندا دوس دارم بدون طرحشو البته✨