2777
2789
عنوان

اینجا وکیل هست خواهشا بیایین

96 بازدید | 14 پست

بچه ها من میخام طلاق بگیرم ولی شرطم واسه ادامه دادن زندگی حق طلاق بوده ک خانوادش اصلا راضی نیستن گفتن تعهد محضری میدیم ک این اقا دیگ اشتباهاتشو تکرار نمیکنه و در صورت تکرار من میتونم طلاق بگیرم. حالا رو این میتونم حساب کنم یا باد هواست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ربطی به خانواده ش نداره 

خودش باید وکالت طلاق بهت بده اونم ریزه کاری داره باید بدی وکیل بنویسه که نمیدونم وکالت در طلاق با حق توکیل به غیر و سلب حق اعتراض و تعیین نماینده و تجدیدنظر و فرجام رو اینا رو هم ازش سلب کنی 

باید تکلیف مهریه و ... رو مشخص کنی که مثلا فلانقدر مهریه رو بذل میکنی و طلاق میگیری 

حتی اختیار تعیین امین و نماینده و وکیل و ... رو ازش بگیری 

ریز کاری داره گول نخوری ببر وکیل دقیق تنظیم کنه 

اصلا ربطی به خانواده ش نداره خودش باید وکالت طلاق بهت بده اونم ریزه کاری داره باید بدی وکیل بنویسه ک ...

خانوادش نمیزاره حق طلاق بدن.یعنی همین تعهد محضری رو هم میتونم ببرم پیش وکیل ببرم پیش کی ؟

خانوادش نمیزاره حق طلاق بدن.یعنی همین تعهد محضری رو هم میتونم ببرم پیش وکیل ببرم پیش کی ؟

برو با وکیل مشورت کن بگو چنین چیزی هست ایا میتونم تعهد محضری ازش بگیرم و در اون وکالت طلاق رو اینطور ازش بگیرم 

و حتی اون تعهد رو بده وکیل بنویسه برات