2777
2789

با گوشیم ازش عکس گرفت گفت چون عکسی دید شبیه سینی که دستش بود تو موبایلم  بود  ومیدونم منظورش حذف کنم یه وخ بخش نکنم

اخه  بچم هنو بلد نیس عکس بگیره  خیلی اعصابم خورد شد گشتم نبود  تازه اون موقع فک کنم خواستن گوشیم بگردن چون صدای گریه بچم شنیدم  بچم به وسایلم حساسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذارید من بگم . مادرشوهرش فکر کرده بچش ازش عکس گرفته .بعد اسی که رفته تو گالریش نبوده اسی حدس میزنه مادرشوهره رفته گوشی رو از بچه گرفته و عکس و پاک کرده و توشو گشته وبچه هم چون گوشی دستش نبوده گریه کرده 

چی شد خودت فهمیدی چی نوشتی

میگه یهو بچه اش گریه میکنه میبینه میخواستن گوشی رو از بچه بگیرن. مادرشوهر بهانه میکنه که بچه ات ازم عکس گرفته انگار میخواستم پاک کنم.خودت پاک کن ی وقت عکسم پخش نشه.

اسی میگه حتما میخواستن گگوشی ام رو بگردن چون عکسی نبود از مادرشوهرم تو گوشی

منظورن اینه بچت با گوشیت از مادر شوهرت عکس گرفته اونم‌گوشیتو برداشته گشته که عکسش نباشه توش بچتم گریه کرده 

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »