2777
2789
عنوان

برا بچه دار شدن دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 113 پست
الان ۳۳سالمه هفته ی بعد بچم بدنیامیادمنم تو۲۳سالگی ک ازدواج کردم ۴سال خودم نیاوردم تااینکه دوتا سقط ...

آی وی اف چجوریه؟سخت بود؟؟

مشکل از تو بود یا شوهرت؟؟

چقدر هزینه کردی برا آی وی اف؟؟

🤍

اون که آره انشالله ولی با خودم میگم ما که مشکل خاصی نداشتیم کاش همون اول اقدام میکردیم انقدر زمان نم ...

نگران نباش بسپر به خدا بعدشم زیاد بهش فکرنکن رها کن خودتو بزار به وقتش میشه مطمعن باش زنعموی من ۲۰سال بچه دار نشد یعنی الان پسرش باید هم سن من بود یهو بعد ۲۰سال حامله شد بدون درمان الان پسرش ۱۸سالشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم الان ۳۳ سالمه و تا الان داشتم دکترا میخوندم میخوام سال دیگه اقدام کنم واسه بچه دیر نیست واسم ؟

همه چی دست خداست ،به نظرم دیر نیست ،توکل به خدا

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
آی وی اف چجوریه؟سخت بود؟؟مشکل از تو بود یا شوهرت؟؟چقدر هزینه کردی برا آی وی اف؟؟

ی خورده دوندگی داره.عکس رنگی و تخمک کشی درد داره.

هم من هم شوهرم

یک سال پیش صفرتاصد۲۵تومن بیمارستان دولتی آرش با بیمه تامین اجتماعی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

با توجه به شرایطت من باشم نمیارم 

درسمو میخونم و بفکر آینده ی میمونم ک جایی استخدام بشم 

خودم به شخصه واسه این‌میخام‌بچه دار بشم چون شوهرم اسپرمش صفره هر چی جلو می‌ره اسپرمش بدتر و بدتر میشه 

ب این خاطر میخام‌ یکی بیارم ک اگر‌بعده ها هم نشد 

و اسپرمش کامل صفر شد حداقل یه بچه داشته باشم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
من مادر شوهرم ب اینو و اون سپرده بیان باهام حرف بزنن راضیم کنن

اگه دیدی خیلی پاپیچ شدن جدی جوابشونو بده جوریکه بفهمن این یه تصمیم مهم وخصوصی برا شما وهمسرته و به دیگران هیچ ربطی نداره منکه دیر به دیر میبینمشون ولی اگه وقتیم چیزی بگن میگم انشالله به وقتش اونام بیشتر از این چیزی نمیگن 

ی خورده دوندگی داره.عکس رنگی و تخمک کشی درد داره.هم من هم شوهرمیک سال پیش صفرتاصد۲۵تومن بیمارستان دو ...

منم شوهرم مشکل داره

عکس رنگی اینارو انجام دادم تو بیمارستان خصوصی

ولی اینجاییکه من میرم فک کنم خیلی بشه هزینش

🤍

با توجه به شرایطت من باشم نمیارم درسمو میخونم و بفکر آینده ی میمونم ک جایی استخدام بشم خودم به شخصه ...

آقایون چ ازمایشی باید بدن ک متوجه این موارد بتونن بشن؟ 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

یکی رو تو ۱۷سالگی به دنیا آوردم یکیو ۲۰سالگی🤦‍♀️خیلی زود بود ولی تنها مزیتش اینه که تو ۳۰سالگی قرار نیست فکر و خیال بچه دار شدن بکنم 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اگه دیدی خیلی پاپیچ شدن جدی جوابشونو بده جوریکه بفهمن این یه تصمیم مهم وخصوصی برا شما وهمسرته و به د ...

فک. کن رفته به دختر دایی همسرم سپرده😐منم اومدم ب همسرم گفتم ناراحت شد رفت با مامانش دعوا 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
واقعا دقیقاببخشید اینو میگم گربه توی خیابونم بچه اوردن رو بلده مامان بابا شدن رو بلدهولی پدر و مادری ...

همین الان به وضعیت خورد وخوراک خودمون نگاه کنیم اکثرا رژیم غذایی بشدت افتضاح وبی ارزشی داریم میبینیم که تو دختر وزنای جوون چقد ریزش مو از دست دادن دندون اینا همه از چیه خب چرا هیچکس برا اینا راهکار نمیده