2777
2789
عنوان

برا بچه دار شدن دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 113 پست

من بخاطر یه سری عقاید الکیه شوهرم 4 سال عقد بودم 

بعد از دوسال از عروسی اقدام کردم 

منم دلم خوش بود دارم درس میخونم شاغلم درسته خونه خوب خریدیم ماشین خوب خریدیم و... 

ولی تقریبا 3 سال طول کشید تا باردار شدم اونم با ای وی اف و هزارتا مشکل 

الان پشیمونم میگم کاش زودتر عروسی کرده بودم کاش اینقدر عقد نمیموندم 

کاش زودتر بچه آورده بودم که الان استرس تنهایی بچه رو نداشته باشم و بتونم دوباره باردار بشم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
آقایون چ ازمایشی باید بدن ک متوجه این موارد بتونن بشن؟

ازمایشش اسپرم ساده و دی آف آی 

و البته واریکوسل نداشتن یا داشتن هم‌مشخصه 

مشکل ژنتیکی اینام که ازمایشش جداست 

همسر من چند سال دارو خورد ک البته بالا نیومد 

واریکوسل هم نداشت که عمل کنن 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم مشکل دارهعکس رنگی اینارو انجام دادم تو بیمارستان خصوصیولی اینجاییکه من میرم فک کنم خیلی بش ...

گدوم بیمارستان میری

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من بخاطر یه سری عقاید الکیه شوهرم 4 سال عقد بودم بعد از دوسال از عروسی اقدام کردم منم دلم خوش بود دا ...

خب مشکل نداری بچه دومتو بیار فاصله سنیشون زیاد نشه

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
دنیا قشنگه برات؟

در اون حد که یکی دیگه رو به وجود بیارم نیست. پول اضافه بیارم مسافرت بیشتری میرم و تمیزتر زندگی میکنم نه اینکه بچه تولید کنم.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

هم نظرا متفاوته و هم شرایط بدنی هرکسی فرق می کنه

من مامانم ابجی اخریمو تو حدود ۳۷ یا ۳۸ سالگی بود ک ناخواسته باردار شد اما اطرافیان هستن ک مثلا تو سن ۲۶ سالگی بچه دار شده الان دو سه ساله اقدام میکنه برا دومی تو سن ۳۳ سالگی اما نشده تنبلی و کیست و اینا دارن 

متاسفانه تنبلی تخمدان و کیست و ضعیف شدن رحم برای نگهداری بچه خیلی زیاد شده. از طرفی هم تا امادگی خصوصا روحی لازم رو پیدا نکردین بچه دار نشین چون واقعا مسئولیت سنگینی هست.

اما اگه همراهی همسرتون رو دارین و موقعیت بچه دار شدن رو هم دارین این سن الان بهترین سن هستش توکلتون به خدا 

بیمارستان ابن سینا تو قلهک تهران

اوووووف اونجا خیلی گرون 

ابن سینا.مام.صارم.نیکان.رویان.خصوصی و گرون 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اوووووف اونجا خیلی گرون ابن سینا.مام.صارم.نیکان.رویان.خصوصی و گرون

اره خیلی گرونه😄ولی خب من تحمل بیمارستان دولتی و عذاباشو ندارم..تو این ابن سینا خیلی خوب رفتار میکنن و واقعا همه چیز عالیه..با اینکه وضع مالیمونم خوب نیست ولی خب مجبورم .مثلا واسه همین عکس رنگی با بیهوشی رفتم  چون اصلا تحمل درد ندارم

🤍

اره خیلی گرونه😄ولی خب من تحمل بیمارستان دولتی و عذاباشو ندارم..تو این ابن سینا خیلی خوب رفتار میکنن ...

اره دیگه اونم هست انشائ الله نتیجشو ببینی گلم