2777
2789
عنوان

مادر شوووهر

1895 بازدید | 31 پست

سلام دوستان فردا نوبت سزارین خواهرشوهرمه . چون دکترش دختر عممه و طبق پیشنهاد من اومدن اینجا حالا مادرشوهرم داره برام خط و نشون میکشه که اگه مو از سر خواهرشوهرم کم بشه ... . خواهرشوهرم جوابشو داد ولی من یخ زدم و مثل بید میلرزم . دعا کنین همه چی به خیر بگذره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیاوخوبی کن.

خدا میدونه فقط بخاطر خواهرشوهرم پیشنهاد دادم که ترسیده بود و کم سنه و اول زندگیشه گفتم خرجش کمتر بشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بگو عمرا بزارم عملش کنه ببر یه جا دیگه 

مثلا به زبون محلی میگه که من نفهمم

مثلا به زبون محلی میگه که من نفهمم

پس چجوری شما فهمیدین😶

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
خدا میدونه فقط بخاطر خواهرشوهرم پیشنهاد دادم که ترسیده بود و کم سنه و اول زندگیشه گفتم خرجش کمتر بشه

جند سالشه خودش ميدونه مامانش اين حرفو زده؟

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
بهش بگو الکی که بهش مدرک ندادن بنده خدا زحمت کشیده درس خونده چرا شخصیت یه پزشک و زیر سوال میبری

حرف بزنم بغضم میترکه بیشتر از سه روزه ۸ نفری اومدن خونه مامانم . همه جوره در خدمتم خدا هم میدونه فقط قصدم کمک بود اینم حرفاش اینقدر دقم داده این یه ساله

بهش بگو خیلی میترسی خودت برو جاش زایمان کن...اه اینجور مادرام حرص آدمو درمیارن

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.
درضمن بگو اگر کارش عیب داشت الان به عنوان پزشک زنان تو بیمارستان کار نمیکرد مگه هر کسی و راه میدن که ...

جز بهترین متخصص های شهرمونه مردم دو هفته دوهفته تو نوبتن برای یه ویزیت ساده .اونوقت بدون کمترین هزینه و ویزیت میخواد عملش کنه

حرف بزنم بغضم میترکه بیشتر از سه روزه ۸ نفری اومدن خونه مامانم . همه جوره در خدمتم خدا هم میدونه فقط ...

نکنین خواهر من..اینقدر خوبی به بشر نیومده

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
پس چجوری شما فهمیدین😶

دیگه سال نهمه که شوهرم رو میشناسم . میفهمم چی میگن ولی نمیتونم به زبونشون حرف بزنم

جند سالشه خودش ميدونه مامانش اين حرفو زده؟

خودش طفلی همش۱۸ سالشه . اره خودش جواب مامانشو داد