2777
2789
عنوان

مادر شوووهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 31 پست
حرف بزنم بغضم میترکه بیشتر از سه روزه ۸ نفری اومدن خونه مامانم . همه جوره در خدمتم خدا هم میدونه فقط ...

آخه دختر خوب بیکاری پیشنهاد میدی .بذار خودشون بدم دکتر پیدا کنن حالا اگه عملش خوب باشه کسی نمیگه دستت درد نکنه ولی خدا نکنه یه آب ساده بکنه .برات تجربه شد هیچ پیشنهادی ندی حتی اگه خودشون گفتم یه جوری بپیچون

بهش بگو خیلی میترسی خودت برو جاش زایمان کن...اه اینجور مادرام حرص آدمو درمیارن

حالا جالبه قبل از اینکه قرار بشه بیان اینجا و میخواستن برن مرکز استان خودشون خواهرشوهرم زنگ زد باهام درددل و گفت مادرش گفته همراش نمیاد چون نمیتونه خواهر و بردار کوچکش رو تنها بذاره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکنین خواهر من..اینقدر خوبی به بشر نیومده

ذره ای قصدم خوبی به مادرشوهرم نبود گفتم خواهرشوهرم بیاد قرارم نبود مامانش همراش بیاد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یکی ازفامیلای مادر منم پزشک حاذق تو شهر همه میشناسن .از نزدیکان شوهرم رفته بود پیشش .منو میدید میگفت فلانی خیلی گرون میگیره ها حتی یه آقا یا دکتر هم نمی گفت فقط اسمش  .تصمیم گرفته بودن یه بار دیگه بگه بگم والاه کسی مجبورتون نکرده بود برید پیشش .شهرتش شمارو کشونده برده خوب دکتر خوب پول خوب هم بخواهد باید خودتون میدونستین ولی نمیدونم چرا دیگه نگفت این جواب تو دلم موند

آخه دختر خوب بیکاری پیشنهاد میدی .بذار خودشون بدم دکتر پیدا کنن حالا اگه عملش خوب باشه کسی نمیگه دست ...

چیزی که نمیشه ولی دلم خیلی گرفت از صبح تا شب همه جوره رو اعصابم راه میره و متلک میگه که شوهرم ازم سره و کلی دختر منتظرن طلاقم بدن اینم از الانش . مهم نیست منم خدایی دارم

یکی ازفامیلای مادر منم پزشک حاذق تو شهر همه میشناسن .از نزدیکان شوهرم رفته بود پیشش .منو میدید میگفت ...

میفهممت . دیروز رفتیم بیمارستان برای ازمایشها و سونوگرافی فکر کن خود دخترعمم همه جا همرامون اومده که هزار تومن نگیرن حالا نه که خبر داشته باشه خواهرشوهرم مشکل مالی داره از لطف و محبتش ‌ . اخر سر که اومدیم خونه مادرشوهرم برگشته میگه دختر عمم خیلی بدحجابه و به شوهرم میگه صلاح نیست باهاش رفت و امد کنم ...

تجربه تلخ بدست میاد همه اینا تجربه بشه برات .همه این کارها باعث میشه آدم راضی نمیشه یه قدم براافامیل شوهر برداره بعدا میگن نمیدونم چراعروسمون اینجوری شد از اول اینجوری نبود ها اطرافیان یادش دادن اصلا یه درصد هم فکرنمیکنی عکسالعمل رفتارهای خودشون اون پشت دستش داغ میکنه

تجربه تلخ بدست میاد همه اینا تجربه بشه برات .همه این کارها باعث میشه آدم راضی نمیشه یه قدم براافامیل ...

دقیقا همینطوره که میگی ولی من اصلاح نمیشم مثلا ازدواج دوممه اونهمه از خانواده اولی کشیدم بازم تجربم نمیشه .حالا جالبه همینجا گفتم قصدم قطع رابطه با مادرشوهرمه ولی نه که نذارم همسرمم رفت و امد کنه اون راحت باشه  یه نفر بهم توپید که مادره کلی زحمت پسرش رو کشیده و حالا که دل پسرش رو بردم میخوام قطع رابطه کنم و اگه بعدا عروست باهات همینکارو کنه و ....

فکرنمیکنن عکس العمل رفتارهای خودشون باعث میشه آدم پشت دستش داغ میکنه قدمی برنداره

والا به من که گفتن بزرگ شدم زبون دراوردم و رفتم دانشگاه جای درس خوندن زبون درازی یاد گرفتم

اگه هنوز ادامه میدی یا ضربه ها کاری نیست یا هنوز توان درگیری رو داری یا همسرت یه جور دیگه جبران میکنه.من که دیگه ازبس ضربه ها کاری بود و دیگه توانم تموم شد کلا قدم مثبت برداشتن براشون بوسیدم کنار .فقط سلام واحوالپرسی وتعارفات معمول وبس.کاش از اول اینطوری بودم اینهمه ضربه نمیخوردم

اگه هنوز ادامه میدی یا ضربه ها کاری نیست یا هنوز توان درگیری رو داری یا همسرت یه جور دیگه جبران میکن ...

الهی برات بمیرم عزیزم قشنگ درکت میکنم والا من از ازدواج اولم یه پسر دارم و فامیل نزدیک بودیم مجبور بودم ادامه بدم چون فکر میکردم پسرم حق داره با اقوام پدرش رفت و امد کنه و خانواده پدریشم حق دارن پسرم رو ببینن یعنی سیاه ترین روزهای زندگیم بود ‌. یه گروه دوستی ساده داشتیم و همسر فعلیم اینقدر کنجکاوی کرد تا فهمید مشکلاتم رو و کم کم کمکم کرد تا جلوی خیلی چیزا بایستم و بعد از فوت پدرم کامل قطع رابطه کردم جالبم اینجاست که پسرمم اصلا ضربه نخورد و تمایل نداره بره خونه اقوان پدریش. الان نمیخوام چیزی به همسرم بگم چون خودش هم نگران وضعیت زایمان خواهرش بود الان رو تحمل میکنم ولی خودش حواسش به مامانش هست و میدونه اذیت میکنه البته مادرهمسرم خیلی از شوهرم حساب میبره ولی کار خودشم میکنه ... . بریم سر زندگیمون دیگه من که قطع رابطه میکنم ولی با همسرم کاری ندارم بالاخره پدر و مادرشن

ذره ای قصدم خوبی به مادرشوهرم نبود گفتم خواهرشوهرم بیاد قرارم نبود مامانش همراش بیاد

بخدا اونقدر خوبی به جاریم کردم که خواهرش بهش نکرد...اخر سر حالمو جوری باحرفش گرفت که تا دوهفته بی حس بودم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بخدا اونقدر خوبی به جاریم کردم که خواهرش بهش نکرد...اخر سر حالمو جوری باحرفش گرفت که تا دوهفته بی حس ...

بی لیاقتن دیگه . من بین دو تا ازدواجم ۱۲ سال فاصله بود . ۱۹ سالم بود که پسرم به دنیا اومد دست تنها دانشگاه میرفتم درس میخوندم سرکار هم میرفتم که بعدا هیچکس منت نذاره خرج بچمو داده .باهاشونم رفت و امد داشتم ده سالم سیاه پوشیدم ولی اخر اینقدر بلا سرم اوردن که نگو دیگه نمیدونم چی از جونم میخواستن

جاری شما هم یکی مثل خانواده همسر سابقم و مادر همسرم