بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از نظر مادي هيچ مشكلي نيست فقط كمي از نظر جسمي چون ويارم خيلي شديده ٩ ماه كامل بالا ميارم هيچي ن ...
معمولا سه يا چهار ماه قبل از اينكه بخواي اقدامي كنيً بايدً بدنتو أسيدي يا قليايي كنيً، هيچ چيزي توي دنيا ١٠٠٪ نيست ولي من اكثراً ديدمً جواب داده، دكترت با توجه به ميكانيزم بدنت بهتر ميتونه جواب بده
پسراي من دو ساله و چهار ساله هستن بعضيا ميگن اگه ميخوام زودتر بيارم زمان بگذره تنبل ميشم بع ...
اگه میخوای به نظرم رژیم و همه کارایی که واسه دختر شدنه انجام بده تا قبل اینکه بزرگ بشن چون خواهر من حالا ک پسر بزرگش مدرسه اییه کوچیکه هم مهده نصف روز .میگه واقعا راحتم تازه جایی میرم یه چیزی حالیم میشه دیگه حوصله ندارم باز بچه کوچیک با خودم جایی ببرم حالا چه دختر چه پسر
با دكترت صحبت كن راجب تعيين جنسيت، ولي وقتي ميتوني چرا نه حتي پسر بشه، خوبه كه شلوغ ميشه دورت يكم از اب و گل در بيان راحت تر ميشيً شيطوني هم مال بچه هاست نباشه بايدً شك كردً
اخه شيطنت بچه هاي منو نديدي هر كي هر جا ميبينه اول خوشش مياد چند دقيقه بعد بهم ميگه خدا صبرت ...
من دختر خالم دو قلو داشت سه سالشون بودً از بالا يخچال جمعشون ميكرد 😬 بهشون مسئوليت بده حتي شده الكي ي كأسه اجيل بزار جدا كنن اروم ميشن دختر خاله من همينً كارو كردً الان ١٠-١١ سالشونه مهمون مياد خودش فقط چايي ميريزه بچه ها ميبرن همه پذيرايي با دو تا پسرشه
هیچ تمایلی به داشتن دختر ندارم حتی وقتی فهمیدم دومی هم پسره خوشحال شدم چون احساس میکنم تو جامعه ما دخترا خیلی مظلوم واقع میشن و نگهداری و مراقبت و تربیتشون خیلی سخت تر از پسره
يكي از دلايل دو دلي منم همينه فقط احساس ميكنم در اينده دختر بيشتر به فكر پدر و مادرش هست تا پسر
اره ولی اگه بخوای منطقی فکر کنی پسر هم یه سری حمایتها میتونه از خانواده اش داشته باشه که دختر نمیتونه داشته باشه.... بازم به خود بچه بستگی داره که چه جور از آب در بیاد