پسرم پیش دبستانی میره خیلی از مدرسه بدم میاد ولی سعی میکنم پسرم نفهمه وقتی مدرسه ش میرم به شدت عصبی میشم اصلا از قیافه مدرسه از معلم از اون شلوغ پلوغی ها بدم میاد خیلی سعی میکنم با معلم خوب صحبت کنم وقتی میاد طرفم باهام بحرفه دوس دارم فرار کنم از بس غرغره الکی دارن ولی از سال دیگه باید وقت بذارم برا مدرسه رفتن اخه چیه این مدرسه چرا انقد طولانی و مسخره س یه بار زندگی میکنیم نصف زندگیمونو مدرسه پر میکنه این همه استرس و تلاش برا چی اخه!شما هم از مدرسه بدتون میاد؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از استرس امتحان و نمره و معدل و پرسو جوی اقوام که چند شده معدلش..
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
من اون موقع که خودم میرفتم مدرسه حس شمارو داشتم اما الان نه خیلی دوست دارم همش میگم کاش زمان برمیگشت عقب قدرشو میدونستم ولی صبحا که بچمو بیدار میکنم دلم براش میسوزه
من خودم غیر انتفاعی بودم خلوت و شیک ولی پوستمونو میکندن از همون ابتدایی برا همین بدم میومد از مدرسه همیشه... گذاشتم خودش انتخاب کنه مدرسه رو اینو انتخاب کرد شلوغه و قدیمی ولی معلماش با حوصله ترن و آسونتر میگیرن