2777
2789

اول مرغها رو با دو لیوان آب و ی فلفل دلمه  بزار جوش بیاد حرارت رو متوسط کن وچند بار پشت و رو کن  تقریبا بیست دقیقه که جوشید حرارت رو زیاد کن تا آبش تموم بشه(حدودا نیم ساعت چهل دقیقه میشه)بعد ی کم روغن بریز و بزار همه طرف مرغها سرخ بشن یعنی ی کم طلایی بشن(زیاد سرخ نکن سفت میشه) , از قبل پیاز ریز ریز یا رنده رو  طلایی کن طلایی بشه  بعد فلفل زردچوبه و نصف  ق چ  پودر زنجبیل و نصف ق چ دارچین و نصف ق چ  پودر هل و نصف ق چ پاپریکا و نصف ق چ پودر سیر  بزن و دو سه دقیقه تفت بده رب اضافه کن سه چهار دقیقه تفت بده تا بوی خامیش بره بعد آب جوش اضافه کن بعد  دو سه قاشق غذاخوری آب غوره اضافه کن  و ی ق مرباخوری پودر لیمو و  دو تا قاشق گلاب، بریز رو مرغها و دم بزار ،آب نباید زیاد باشه که مزه مرغت بره فقط تقریبا بیاد روی مرغ  وبا حرارت ملایم بپزه تا کاملا آبش  سس غلیظ بشه آبکی نباشه در آخر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیاز فراوون بریز کف ماهیتابه با روغن بعد مرغارو بچین کفش روش نمک وفلفل وکمی پودر دارچین بپاش درشو بذار آروم خودش اب بندازه بعد یک پخت زیر وروش کن اون روشم همینارو بزن دوساعت که پخت روشون زعفران دم کرده بریز وکم اب عاااالیه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 

مرغ رو بجوشون بعد بشورش.بعد روغن بریز تابه نمک و زردچوبه بزن بعد مرغ رو بچین توش درشو بزار باشگاه متوسط سرخ کن یعد اونطرف سرخ کن.

پیاز رو تفت بده هویج و فلفل دلمه بد رب اضافه کن و ادویه مرغ پاپریکا فلفل سیاه.بعد بزار کمی سس قوام بیاد و مرغار‌و بچین توش د‌وس داشتیم آخرم الو بخارا بنداز.

کلی هم خوشمزه میشه.

مرغ پرتقالی هم میتونی درست کنی بجای آب آب پرتقال طبیعی بریز

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ان مجلسی میشه من بعضی وقتا بارزی انار مغز گردو درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

اون میشه ناردونی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ان مجلسی میشه من بعضی وقتا بارزی انار مغز گردو درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

اره در کنارش سوپ درست کن 

مرغ و فلفل دلمه و هویج و زعفرون و سیب زمینی سرخ شده و... 

راحت هم هس