2777
2789
عنوان

بنظرتون تخمک اهدایی بگیرم🥲

543 بازدید | 52 پست

کسایی که تخمک اهدایی گرفتن بیان از تجربیاتشون واسه بقیه بگن

هزینه و شرایطش چجوریه اصلا تونستید با این موضوع کنار بیاید و به اون بچه حس واقعی مادرانه داشته باشید؟؟

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظرم اینه که این کارو نکن شاید با تخمک خودت باردار بشی ارزش نداره

عزیزم مشکل باروری ندارم من و همسرم ژن مشترک داریم

از طریق ای وی اف و pgd هم اقدام کردم و نشد

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

خودم در مراحل اولیه هستم ۲هفته دیگه تخمک کشی اهدایی دارم بیمارستان اول ۴۰تومن بیعانه گرفتن ۶۰ روز تخمک کشی میدم ۲۰تومن انتقال هست میخوای تخمک اهدایی بگیری زود بگیر سال دیگه گرون تر میشه اره حس مادری داری بهش .ذخیره تخمدانت چنده ؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

خواستی بگیری از یه زن باهوش بگیر.بچت باهوش باشه تو درساش و زندگیش

باید همچین کسی پیدا بشه دیگه

سلام عزیزم خوبی تقریبا منم شرایطم مثل شماست منتها با این تفاوت که ما اسپرم اهدایی نیاز داریم وقتی چا ...

فک کنم اسپرم اهدایی منسوخ شده

جنین اهدایی میدن

من اگر چاره ای نداشتم

این کار رو میکردم

چون تو دل خودمه نه ماه و من مادرشم🫶🥰

مردم میرم از شیرخوارگاه میارن عاشقش میشن

دیگه این تو دل خودت بزرگ میشه مگه میسه حس نداشته باشی بهش

من زن بودنم را دوست دارم🎀
خودم در مراحل اولیه هستم ۲هفته دیگه تخمک کشی اهدایی دارم بیمارستان اول ۴۰تومن بیعانه گرفتن ۶۰ روز تخ ...

شما اهدا کننده ای؟ یا گیرنده

همسایمون هم بخاطر همین شرایطی شما گفتی تخمک اهدایی گرفت و دخترشو بدنیا اورده الان ۱سالو نیمشه

به نظر من تخمک با اسپرم خیلی فرق داره 

ببین بالاخره زن خودش باردار میشه به اون بچه حسی پیدا میکنه اما اسپرم یکم سخت تره مرد شاید خیلی طول بکشه که له اون بچه حسی پیدا کنه 

منم خیلی سردرگمم که اسپرم‌اهدایی بگیرم‌یا نه😔

ای که دستت میرسد کاری بکن...
عزیزم مشکل باروری ندارم من و همسرم ژن مشترک داریماز طریق ای وی اف و pgd هم اقدام کردم و نشد

به نظرم تا دیر نشده اهدایی بگیر

اگر خواهر داری از خواهرت بگیر

اگر نه که از هر کی

من زن بودنم را دوست دارم🎀