کسایی که تخمک اهدایی گرفتن بیان از تجربیاتشون واسه بقیه بگن
هزینه و شرایطش چجوریه اصلا تونستید با این موضوع کنار بیاید و به اون بچه حس واقعی مادرانه داشته باشید؟؟
من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نظرم اینه که این کارو نکن شاید با تخمک خودت باردار بشی ارزش نداره
عزیزم مشکل باروری ندارم من و همسرم ژن مشترک داریم
از طریق ای وی اف و pgd هم اقدام کردم و نشد
من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم
خودم در مراحل اولیه هستم ۲هفته دیگه تخمک کشی اهدایی دارم بیمارستان اول ۴۰تومن بیعانه گرفتن ۶۰ روز تخمک کشی میدم ۲۰تومن انتقال هست میخوای تخمک اهدایی بگیری زود بگیر سال دیگه گرون تر میشه اره حس مادری داری بهش .ذخیره تخمدانت چنده ؟
براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت
خواستی بگیری از یه زن باهوش بگیر.بچت باهوش باشه تو درساش و زندگیش
باید همچین کسی پیدا بشه دیگه
سلام عزیزم خوبی تقریبا منم شرایطم مثل شماست منتها با این تفاوت که ما اسپرم اهدایی نیاز داریم وقتی چا ...
فک کنم اسپرم اهدایی منسوخ شده
جنین اهدایی میدن
خودم در مراحل اولیه هستم ۲هفته دیگه تخمک کشی اهدایی دارم بیمارستان اول ۴۰تومن بیعانه گرفتن ۶۰ روز تخ ...
شما اهدا کننده ای؟ یا گیرنده