کسایی که تخمک اهدایی گرفتن بیان از تجربیاتشون واسه بقیه بگن
هزینه و شرایطش چجوریه اصلا تونستید با این موضوع کنار بیاید و به اون بچه حس واقعی مادرانه داشته باشید؟؟
من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نظرم اینه که این کارو نکن شاید با تخمک خودت باردار بشی ارزش نداره
عزیزم مشکل باروری ندارم من و همسرم ژن مشترک داریم
از طریق ای وی اف و pgd هم اقدام کردم و نشد
من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم
خواستی بگیری از یه زن باهوش بگیر.بچت باهوش باشه تو درساش و زندگیش
باید همچین کسی پیدا بشه دیگه
سلام عزیزم خوبی تقریبا منم شرایطم مثل شماست منتها با این تفاوت که ما اسپرم اهدایی نیاز داریم وقتی چا ...
فک کنم اسپرم اهدایی منسوخ شده
جنین اهدایی میدن
خودم در مراحل اولیه هستم ۲هفته دیگه تخمک کشی اهدایی دارم بیمارستان اول ۴۰تومن بیعانه گرفتن ۶۰ روز تخ ...
شما اهدا کننده ای؟ یا گیرنده