2777
2789
عنوان

چرا بی بی چک هام هاله دارن ولی خبری نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 47 پست
یعنی همیشه اینجوره؟ از هفته قبل هر چی زدم فقط بعد خشک شدن یکی دو ساعت بعد هاله داشت ولی روژان زدم چن ...

روژان دقیقه و هیچ جواب کاذبی نداره 

درضمن بعد دو ساعت هاله داشته جوابش درست نیست اون خط تبخیر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روژان خیلی خوبه وندفو خیلی زود نشون میده من ویتا ساین زدم اول منفی بود بعد هاله کمرنگ داشت اما وندف ...

همه اینجا گفتن مدیکور خوبه 

منم از مدیکور زیاد گرفتم   

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
من عادت کردم با ادرار اول صبح هر روز میزنم بلاتکلیفی سخته خیلی مبارکت باشه عزیزم ❤️

مرسی عزیزم ان شالله بزودی زود چشمات روشن بشه به دیدن چیزیکه ارزوشو داری. من اصلا نمیخام باور کنم.. چندروز با خودم کلنجار برم بعد میرم دکتر

روژان دقیقه و هیچ جواب کاذبی نداره درضمن بعد دو ساعت هاله داشته جوابش درست نیست اون خط تبخیر هست

درسته 

ممنونم 

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
مرسی عزیزم ان شالله بزودی زود چشمات روشن بشه به دیدن چیزیکه ارزوشو داری. من اصلا نمیخام باور کنم.. چ ...

عزیزمی خیلی ممنونم از دعای خیرتون

انشالله که هر چی خیر براتون پیش بیاد 😘

بیبی چک باید زیر یک دقیقه اول هاله بندازه که بگن حامله ایی و الی بعد خشک شدن که حاملگی نیست.فقط تو ح ...

درسته 

ممنونم عزیزم

تو ۴۸ تا ۵۰ روزه ایه تنبلی تخمدان داری همین جوری که حامله نمیشی باید بری دکتر و لتروزول و اگه لازم ب ...

دارم عزیزم 

دکتر گفت تخمدانت پر از کیست های ریز هستش و فولیکول غالب هم نداری شاید بعضی ماه ها چیزی آزاد نکنی،

ولی گفت زیر یکسال اقدام دارو نمیدیم 

باید اول یکسال اقدام کنی بعدش اگه نگرفت بیا دارو

دکتر برو هم قرص بهت بده هم وسط سیکل سونوگرافی برو که اندازه تخمکات ببینه چطوری شاید آمپول آزاد سازی ...

می‌دونم که نیاز به لتروزول و hcg دارم ولی دکتر گفت فعلا زوده 

متولد ۷۵ ام