2777
2789
عنوان

چرا بی بی چک هام هاله دارن ولی خبری نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 47 پست
دارم عزیزم دکتر گفت تخمدانت پر از کیست های ریز هستش و فولیکول غالب هم نداری شاید بعضی ماه ها چیزی آز ...

چرا دکتر دیگه برو بیخودی وقتتو تلف نکن منم تنبلی تخمدان دارم همین طوری حامله نمیشم که ولی لتروزول بده هم منظم میشی هم تخمک با کیفیتی داره زودتر نتیجه میده . چند سالته مگه خیلی کم سنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دکتر دیگه برو بیخودی وقتتو تلف نکن منم تنبلی تخمدان دارم همین طوری حامله نمیشم که ولی لتروزول بد ...

۲۸ سالمه عزیزم

آره عوض میکنم 

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
همین جوری بیشتر وقت تلف کردنه. اگه عجله نداری صبر کن به خودته

الان شرایط دارم شاید یه سال دیگه حوصله و شرایط اوکی نباشه

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
۲۸ سالمه عزیزمآره عوض میکنم

۲۸ خوب خوبه دیگه خیلی کم نیست . دکتر بهتر برو سه چهار ماهی نتیجه بگیری . همین اولم شوهرت بره یه آزمایش اسپرم بده ببین اوکی باشه بگو همون دکتر جدید براش بنویسه که بعد چند ماه نفهمید اونم مشکل داره

۲۸ خوب خوبه دیگه خیلی کم نیست . دکتر بهتر برو سه چهار ماهی نتیجه بگیری . همین اولم شوهرت بره یه آزما ...

باشه عزیزم ❤️

خیلی ممنونم ازتون 😚

اگه گرسنه بشم حالت تهوع میگیرم .امروز صبح موقع مسواک زدن حالم داشت بهم میخورد. وزنم تغییر نکرده ولی ...

منم حالت تهوع دارم خیلی هم گرسنه میشم اما چیزی نمیخام من نفخ دارم ودلدردم 

منم. فقط ترسیدم اصلا مثل اولی نیس نمیدونم به شک افتادم . اولی چندوقتشه؟

اره دقیقا من سر پسرم کلا حالتهام فرق میکرد مثلا ترشح زیاد میدیدم الان هیچی منم نگرانم میگم شاید خدایی نکرده خارج رحمی باشه