2777
2789

بی بی چک هام همه بعد خشک شدن هاله دارن مارک مدیکور، از یه هفته قبل اینجورن

اگه خبری بود الان بعد یه هفته باید یکم زودتر رنگ می‌گرفتن خب 

سیکلام همه ۴۸ تا ۵۰ روز یکبار هستن 

الان روز ۴۴ سیکلمم

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من شنیدم مدیکور هاله کاذب داره

یعنی همیشه اینجوره؟ از هفته قبل هر چی زدم فقط بعد خشک شدن یکی دو ساعت بعد هاله داشت 

ولی روژان زدم چند روز پیش منفی بود

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
خب میخوای ی هفته صبر کن بعد چک کن حتما اول صبح بزن.من دیروز بیبی چکم مثبت شد . خیلی ترسیدم مبهمه برا ...

منم دیروز بی بی زدم هاله داشت امروز پرنگ شد استرس دارم فردا میرم ازمایش . 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب میخوای ی هفته صبر کن بعد چک کن حتما اول صبح بزن.من دیروز بیبی چکم مثبت شد . خیلی ترسیدم مبهمه برا ...

من عادت کردم با ادرار اول صبح هر روز میزنم 

بلاتکلیفی سخته خیلی 

مبارکت باشه عزیزم ❤️

یعنی همیشه اینجوره؟ از هفته قبل هر چی زدم فقط بعد خشک شدن یکی دو ساعت بعد هاله داشت ولی روژان زدم چن ...

روژان خیلی خوبه  وندفو خیلی زود نشون میده من ویتا ساین زدم اول منفی بود بعد هاله کمرنگ داشت اما وندفو فورا هاله داشت کاملا مشخص بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر باید بنویسه حتما؟ یا همینجوری بریم ازمایشگاه ازمون ازمایش میگیرن؟

نه نیازی نیست دکتر بنویسه 

برو آزمایشگاه بگو آزمایش تیتر بتا می‌خوام بدم