2777
2789
اطرافیان ما همه تک فرزند هستند و قصد آوردن بچه دوم ندارن و پدر مادر همسرم و پدر مادر خودم هم طرفدار ...

پس چرا اطراف من سه یا ۴ تا دارن همچینم پز میدن ادم همیشه ایناها را میبینه میگه خدایا چرا به ما ندادی یه حس عقده ای داره 🥲

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیان ما همه تک فرزند هستند و قصد آوردن بچه دوم ندارن و پدر مادر همسرم و پدر مادر خودم هم طرفدار ...

خیلی تاثیر داره.

فامیل همسرم همه دو تا حتی سه تا بچه دارن.

پس چرا اطراف من سه یا ۴ تا دارن همچینم پز میدن ادم همیشه ایناها را میبینه میگه خدایا چرا به ما ندادی ...

۳  ۴ تااااا 

مگه جوجه کشیه🤦

والا اطرافیان من هیچ کس دو تا بچه نداره 

برادرام و عروس داییام و ...همه همون یدونه رو با سلام صلوات دارن😁

همه هم والا پزشک و کارمند بانک و مهندس هستند با وضع مالی عالی ولی میگن اعصاب بچه دوم نداریم

پس چرا اطراف من سه یا ۴ تا دارن همچینم پز میدن ادم همیشه ایناها را میبینه میگه خدایا چرا به ما ندادی ...

الان افرادی که بیشتر از دوتا بچه دارن یا خیلی مذهبی هستن و بخاطر زیاد شدن نسل شیعه بچه دار شدن یا ببخشید فکر نمیکنن فقط باردار میشن و دیگه اینکه اون بچه نیازهاش برآورده میشه یا نه براشون اهمیتی نداره.بچه ها دور هم بزرگ میشن.

الان افرادی که بیشتر از دوتا بچه دارن یا خیلی مذهبی هستن و بخاطر زیاد شدن نسل شیعه بچه دار شدن یا بب ...

اره اتفاقا همین جورین 😅 نمیخواستم بگم 😁

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

۳ ۴ تااااا مگه جوجه کشیه🤦والا اطرافیان من هیچ کس دو تا بچه نداره برادرام و عروس داییام و ...همه هم ...

منم فوق لیسانس دارم بخاطر پسرم فعلا سرکار نمیرم.

حس میکنم دوباره برم سرکار همسرم بیخیال بچه دوم میشه.

بنظرت فکر خوبیه؟

اره اتفاقا همین جورین 😅 نمیخواستم بگم 😁

اخه تو فامیل همسرمم هستن.

سه تا دارن.

من که ببخشید اینجوری میگم بیشتر از دوتا رو بی فرهنگی میدونم مگر اینکه واقعا شرایط عالی باشه.

حال و حوصله و مالی همه چی.

تو زندگی های الان اکثرا آپارتمان نشینن گناه همسایه ها چیه باید سر و صدا رو تحمل کنن.

یه بنده خدایی 4 تا بچه داره ولی مادر فوق العاده با حوصله خونه ویلایی دو طبقه داستن یه طبقه برای بازی یه طبقه برای مهمون. بچه ها یکم بزرگتر شدن خونشونو کوبیدن ساختن برای آینده هر بچه یه واحد.

من به اینا ایراد نمیگیرم هم توان مالی دارن هم حال و حوصله.